Εκδικάζει τις ενστάσεις η πειθαρχική

Γνωστοποιήθηκαν οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής.

Αναλυτικά:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
ΦΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ- ΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ 29/01 (12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ΑΝ. ΤΣΑΚΙΡΗ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για τέσσερις (4) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. (Άρθρο 11’ παρ. 2’ του ΠΚ)
ΦΑ ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ 29/01 (10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ» την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ΧΡ. ΔΡΟΣΟ- ΦΙΛΑΘΛΟ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (Αθλητική- Διοικητική ή οποιαδήποτε άλλη) για ένα (1) μήνα και χρηματικό πρόστιμο σαράντα (40) ευρώ (Άρθρο 12’ περ. γ’- Άρθρο 19’ παρ. 6’ του ΠΚ και του ΚΑΠ)

ΦΑ ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ 29/01 (10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ» την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ. (Άρθρ 15’ παρ. 8’ περ. δ’ και Άρθρο 15’ παρ. 8’ περ. α’ του ΠΚ). Επίσης επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το Σωματείο «ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ» (Άρθρο 15’ παρ. 8’ περ. στ’ του ΠΚ).
__________________________________________________________________________
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 10.03.2017 (Άρθρο 33’ παρ 2’ του Π.Κ.)
ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η Πειθαρχική Επιτροπή θα εκδικάσει τις ενστάσεις των Σωματείων ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ κατά του κύρους του αγώνος με ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ της 05.02.2017 και την καταγγελία του τρίτου σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ», την Δευτέρα 13.02.2017 και ώρα 15:30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ. Καλούνται τα σωματεία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» ΚΑΙ «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» να καταθέσουν τυχόν υπομνήματα και σχετικά δικαιολογητικά στη Γραμματεία της ΕΠΣΔ.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ
Παραπέμπεται στην Ε.Ε. της ΕΠΣΔ ο Διαιτητής του αγώνα «ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ» της 29.01.2017 κ. Κ. ΚΡΙΚΟΓΛΟΥ για πλημμελή εφαρμογή του Άρθρου 10’ του ΠΚ.