Ανατροπή για Δόξα, περιπέτειες για ΑΕΡΑ

Ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη ξέφυγε η τοπική Δόξα που επικράτησε με 2-1 στην Ψίνθο του ΑΕΡΑ με ανατροπή. Σε περιπέτειες οι Αφαντενοί που πλησίασαν επικίνδυνα την… γραμμή του υποβιβασμού.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι και απείλησαν με στημένες μπάλες κυρίως, αλλά και μακρινά σουτ να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο τέρμα ήρθε για τους φιλοξενούμενους.

Στο 37ο λεπτό ο Ηλίας μετά από γύρισμα του αμυντικού του δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Μασάδο την έστειλε στην κενή εστία για το 0-1.

Οι βυσσινί δεν πτοήθηκαν απ’ αυτή την εξέλιξη και βγήκαν μπροστά, καταφέρνοντας όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να κάνουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο.

Στο 40′ ο Μιχάλης Λυριστής εκτέλεσε φάουλ, ο Καλανδράνης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Θοδωρής Λυριστής έγραψε το 1-1 από κοντινή απόσταση.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα, ο τερματοφύλακας της ομάδας του έκανε κακή εκτίμηση στο μακρινό σουτ του Θοδωρή Λυριστή και το 2-1 ήταν γεγονός.

Στην επανάληψη οι Αφαντενοί πίεσαν για την ισοφάριση, ο Μασάδο είχε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ωστόσο μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Τσέτσος, Σπάρταλης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Χατζηνικόλας, Κουνελλές, Στελλάς, Μπαρμπαντώνης, Δαλκίδης, Κωστομοίρης Β. (38′ λ. τρ. Κωστομοίρης Γ., 85′ Ορφανός Χ.), Τσοπάνογλου, Σαββούλης, Λυριστής Μ., Λυριστής Θ. (90′ Πετράς)

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Παπαβασιλείου, Μίγκλης (60′ Μπάκης), Νικολής (48′ Πλύγκος), Τρουμπούνας, Στεφανής, Γαργάλης, Ροκάϊ, Μασάδο, Φιλιππάκος (68′ Λαουδίκος)