Νίκη- ανάσα για τον Ηρακλή με το… ρόπαλο του Τριχιά

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη στην μάχη που δίνει για την παραμονή, πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Παστίδας στο γειτονικό ντέρμπι χάρις τα δύο τέρματα του Γιώργου Τριχιά.

Μετά από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο όπου οι φάσεις απουσίαζαν μπροστά από τις δύο εστίες, ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη.

Μετά την άστοχη έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ στην σέντρα από τον Μπιγκό στο 63ο λεπτό, ο Τριχιάς με κεφαλιά έγραψε το 1-0 σε μία φάση όπου οι Παστιδενοί διαμαρτυρήθηκαν πως δεν τηρήθηκε το fair play από τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πλησίασαν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν.

Αντίθετα, οι πράσινοι “κλείδωσαν” τη νίκη στο 90′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τριχιά που σημείωσε το τελικό 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαχίνης για διαμαρτυρία και ο Ηρακλής τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Σταυρούλιας, Λάζος

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς, Τσούφιος, Μπιγκό, Λενιού, Σαχίνης, Ανδρεόπουλος (48΄ Πατρίδενας, 80΄ λ.τρ. Τσαλώλης), Σκόρπος, Βασιλώττος Χ. (92΄ Βασιλώττος Ε.), Καρίκης, Τριχιάς, Μπιλιάς

Αστέρας: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Ισκάς, Φελεσάκης, Λικομέτι (76΄ Στεργιόπουλος), Πάπα, Μπάρδης, Λολάκης, Κυρίτσης (68΄ Πολυχρόνης), Αποστολάτος (90΄ Χαριτάκης), Καλαγρής