“Στοπ” στο απόλυτο του Διαγόρα από τον Αντίμαχο

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις Αντίμαχος και Διαγόρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη (14:30) θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί τους (είχαν μόνο νίκες σε 27 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια) αλλά απ’ την άλλη σταμάτησαν το νικηφόρο σερί του Διαγόρα που μέχρι και αυτό το παιχνίδι έδειχνε ανίκητος. Μάλιστα τις λιγοστές φάσεις που έγιναν στο ματς της είχε ο Αντίμαχος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και προσπάθησαν να παίξουν απ’ τα πλάγια, δημιουργώντας φάση μάλιστα στο 17ο λεπτό όταν μετά σέντρα απ’ τα αριστερά ο Συνεσίου που είχε πατήσει περιοχή επιχείρησε το γυριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Μετά το πρώτο 25λεπτο οι φιλοξενούμενοι που είχαν και τον αέρα υπέρ τους προσπάθησαν κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσουν ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Μιαούδης ήταν εκεί, δείχνοντας σταθερότητα  κάτω απ’ τα δοκάρια με τον Διαγόρα να έχει μια ανούσια υπεροχή, να μην βγάζει φάση και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Αντίμαχος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και έχασε ευκαιρία με την μπάλα απ’ το σουτ του Συνεσίου να κοντράρει και τον Δαρζέντα με την βοήθεια του δοκαριού να απομακρύνει στην αριστερή του γωνία. Λίγα λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι» είχαν και άλλη ευκαιρία όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Συνεσίου ο Μποϊλής έγινε κάτοχος μέσα στην μικρή περιοχή ωστόσο πήγε να πασάρει δίπλα με τον Δαρζέντα να απομακρύνει.

Ο Διαγόρας προσπάθησε και πάλι από στημένα να απειλήσει αφού δεν ήταν καλός δημιουργικά με τον Κιοσέογλου στο 63’ να εκτελεί το φάουλ απ’ τα αριστερά και τον Μιαούδη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα αφού οι δύο ομάδες στην συνέχεια αλληλοεξουδετερώθηκαν με τον Διαγόρα να μην πατάει περιοχή και τον Αντίμαχο να μην μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Καλή η διαιτησία από Μπρεσιάκα, Δημαράκη και Γιαμούζη.

Συνθέσεις:

Αντιίμαχος: Μιαούδης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Συνεσίου (81’ Θωνιάτης), Σωτίρι, Ζιώγας, Μπεκιρλάρι (87’ Κάρλος), Χατζησουλεϊμάν, Πης (84’ Κόκκαλης), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής

Διαγόρας: Δαρζέντας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Α., Μαθιός (57’ Μαρίνου), Κιοσέογλου, Αθανασίου Π., Γεωργαλλής (74’ Τσαγκάρης), Χατζηκοσμάς (81’ Φλεβάρης), Κόρλος

giafkasports.gr