Δικαιώθηκε ο Απόλλων Καλυθιών

Δεκτή έγινε η ένσταση του Απόλλωνα Καλυθιών από την πειθαρχική επιτροπή.

Αναλυτικά:

ΕΝΣΤΑΣΗ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του Σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» κατά του κύρους τους αγώνος «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» της 05.02.2017 ο οποίος τελέσθηκε μη νόμιμα και κατά παράβαση των διατάξεων του ΚΑΠ και της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Άρθρο 21’ παρ. 7’ του ΚΑΠ και Άρθρο 5’ παρ. 2 της προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ)
Α) Ακυρώνει το αποτέλεσμα του τελεσθέντος μη νόμιμα αγώνος της 05.02.2017.
Β) Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0) του «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ»
Επίσης επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το Σωματείο «ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ» (Άρθρο 33’ παρ. 5’ περ. ε’ τουΠΚ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου διακοσίων (200) ευρώ στην ομάδα του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ».
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΝΣΤΑΣΗ) ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΜΠΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ- ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ 05/02/2017.
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει ως νομικά αβάσιμη την καταγγελία (ένσταση) του Σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ», διότι βάσει του Άρθρου 23’ παρ. 8’ του ΚΑΠ, καταγγελία (ένσταση) μπορεί να καταθέσει τρίτο Σωματείο το οποίο έχει άμεσο έννομο συμφέρον, αποκλειστικά για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών.
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου της ενιστάμενης ομάδος υπέρ της διοργανώτριας αρχής ΕΠΣΔ.