“Αλώβητη” η Σύμη στην Μαλώνα

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μαλώνας και άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία (α’ όμιλος), η Σύμη επικράτησε με 0-1 του Αγίου Γεωργίου και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία πετυχαίνοντας την έκτη της φετινή νίκη. Την ίδια στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν κι άλλο από την τελευταία θέση μετά το “διπλό” στις Φάνες.

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο 6ο λεπτό ο Κοστόφ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Η… απάντηση των Συμιακών ήρθε στο 19′ με διπλό δοκάρι. Αρχικά ο Στεφάνου πλάσαρε στο οριζόντιο από πλεονεκτική θέση, ενώ το ίδιο δοκάρι “σημάδεψε” και ο Λεβεντέρης στην επαναφορά με κεφαλιά.

Από μια φάση που δεν… μύριζε γκολ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Στο 33′ ο Χατζηπέτρος Ν. εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και ο Λοντάκος μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του για το 0-1, αφού αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας.

Στην επανάληψη οι Μαλωνίτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά άφηναν κενά στην άμυνα με αποτέλεσμα η μπάλα να παίζεται πάνω- κάτω. Στο 50′ ο Δεληγιάννης πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ, ενώ στο 63′ ο Τσαβαρής είπε και πάλι “όχι” στο πλασέ του Κούτρη από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να παραμείνει το υπάρχον σκορ μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Αντωνάς, Τσέτσος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Σκορδάς (46′ Λούπος), Λάμπρου, Λικάϊ, Χρυσαφίνης, Παρδαλού, Ντύρος (75′ Κασιώτης), Κόπελος, Κοστόφ, Κολιού, Δεληγιάννης (60′ Κούτρης)

Σύμη: Τσαβαρής Ηλ., Τσαουσέλης, Καραγιάννης, Λεβεντέρης Π., Χατζηπέτρος Ν. Χατζηπέτρος Μ., Ράπι Αμ. (93′ Τσαβάρης Ν.), Στεφάνου (79′ Δαμόντε) Αν. Ράπι Γ., Μεγαλούδης (61′ Μπερζέστα), Ζουρούδης