Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον Κλεάνθη

Πατώντας το… γκάζι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα δύο του τέρματα, ο Κλεάνθης πέρασε νικηφόρα με σκορ 0-2 από το γήπεδο Λάρδου στην αναμέτρηση κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.

Στο πρώτο… μισό του α’ ημιχρόνου οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Κλεάνθης που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, απείλησε στο 10′ και στο 19′ με το πλασέ και το σουτ του Λερογιάννη αντίστοιχα, όπου η μπάλα ισάριθμες φορές έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή ανέβασε στροφές και επί της ουσίας “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Στο 38′ ο Ποζατζίδης πέρασε ωραία μπαλιά στον Γκινή που έκανε το γύρισμα από πλάγια δεξιά θέση μέσα στην περιοχή και ο Λερογιάννης -εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Καντιμοίρη- έγραψε το 0-1 σε κενή εστία με κοντινό πλασέ.

Στο 42′ ο Πελέκης πέρασε φοβερή κάθετη μπαλιά στον Γκινή που απέναντι από τον Καντιμοίρη πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ και σημείωσε το 0-2 που ήταν αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Έπεσε αρκετά ο ρυθμός στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν διαχείρηση του υπέρ τους σκορ. Απειλήθηκαν μόνο μια φορά ουσιαστικά, αυτή του 56′ με την κεφαλιά- ψαράκι του Ταγκάεφ που εξουδετέρωσε εστικτωδώς ο Τσουρούτης και από εκεί και έπειτα έλεγχαν τον ρυθμό.

Μάλιστα στο 90′ λίγο έλειψαν να κάνουν τρία τα τέρματα τους, αλλά ο Γκινής με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Αντωνάς, Σπανός

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Καμμάς, Ρούφας (46’ Κοντός), Καφάλας, Ευαγγελίδης, Νίκολλι (69’ λ. τρ. Διακουλουκάς), Φάκκας, Διακογεωργίου (46’ Καλανδράνης), Νικηταράς, Ταγκάεφ, Μπραχούσι

Κλεάνθης: Τσουρούτης, Κρομμύδας, Μαριάς, Φωτεινής, Γιαννίκος, Μπαούρης, Πελέκης (80’ Θάνος), Ποζατζίδης, Γκινής, Λερογιάννης (65’ Καλημέρης), Πλύγκος (77’ Φουσατζιά)