Αστεράτο “τρίποντο” με καρέ τερμάτων

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο γήπεδο Παστίδας ο τοπικός Αστέρας που επικράτησε άνετα με 4-1 του Διαγόρα Βατίου, προσφέροντας σκορ και θέαμα στους φίλους του.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Λολάκης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των Βατενών, έκανε το 1-0. Είχαν προηγηθεί οι επεμβάσεις Μαυρουδή και αμυντικών στα σουτ από Πάπα και Φελεσάκη αντίστοιχα.

Δέκα λεπτά αργότερα (22′) ο Στεργιόπουλος έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Χαριτάκης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-0 του Αστέρα.

Αντέδρασε λίγο πριν την ανάπαυλα (44′) η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη που μείωσε σε 2-1 στο 44ο λεπτό με το αυγκόλ του Φελεσάκη στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί πάτησαν και πάλι το… γκάζι. Στο 58′ ο Μπάρδης από κοντά έγραψε το 3-1, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Μαυρουδή στην εκτέλεση κόρνερ από τον Στεργιόπουλο.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Αστέρας με τον Πάπα στο 74′ που σημάδεψε την οριζόντια δοκό, ωστόσο στο 77′ ο ίδιος παίκτης έκανε την ατομική προσπάθεια και ο Κυρίτσης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο γήπεδο Παστίδας.

Παίζοντας καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αστέρας Παστίδας κέρδισε εύκολα τον Διαγόρα Βατίου με 4 – 1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια μέτρια έως κακή εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Μπερδεμπές

Συνθέσεις: 

 

Αστέρας: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Φελεσάκης, Καλαγρής, Πάπα, Κυπριώτης, Μπάρδης (65’ Πολυχρόνης), Λολάκης (78’ Αποστολάτος), Στεργιόπουλος (76’ Κυρίτσης)

Διαγόρας Β.: Μαυρτουδής (59’ Τύρελης), Μοσχής, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος (46’ Κούτσι), Κατσαρής, Ζερβός, Τομάζος, Χατζησάββας, Ζωάννου, Πρέτσι (69’ Παπουρδάνος)