Πολύτιμος βαθμός στην Λίνδο για την Δόξα

Έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη πρόσθεσε στο “σακούλι” της η Δόξα Ψίνθου που ήρθε ισόπαλη 3-3 στην Λίνδο κόντρα στον Κλεόβουλο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι βυσσινί λόγω αποβολής του Μιχάλη Λυριστή στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

“Χόρτασαν” γκολ οι φιλάθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Τρεις φορές πήρε το προβάδισμα η φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά το συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα είχε τις απαντήσεις και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Στο 10′ με σουτ μέσα από την περιοχή ο Θοδωρής Λυριστής έκανε το 0-1. Ισοφάρισε ο Κολιοκώστας με πλασέ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την ανδράνεια της αντίπαλης άμυνας (1-1) πέντε λεπτά αργότερα (15′) και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Νωρίς στην επανάληψη (48′) με σουτ του Δαλκίδη από τα όρια της περιοχής, η Δόξα πήρε ξανά το προβάδισμα με 1-2. Στο 53′ ο Κολιοκώστας από κοντά με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Τρίτη φορά πήραν το προβάδισμα οι βυσσινί με σκόρερ τον Θοδωρή Λυριστή στο 62ο λεπτό με 2-3, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Λυριστής (65′) με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 69ο λεπτό με την ατομική προσπάθεια του Ευαγγελίδη που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Λυριστής αποβλήθηκε στο 83′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, αλλά η Δόξα παρότι αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι το φινάλε, κατάφερε να διατηρήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Μοσχάτος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κλημαντής, Κουκουτσέλας, Κωστάκης, Κακλαμάνος Εμ., Κολιάδης (64’ Ευαγγελίδης), Παπαοικονόμου, Παναγιώτου (72’ Παλοπάνης), Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας, Χαρίτος (90’ Πέθακας)

Δόξα: Ηλίας, Στελλάς, Σαββούλης, Καρίκης (90’ Κοντογιωργάκης), Μπαρμπαντώνης (59’ Πετράς), Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης, Τσοπάνογλου, Λυριστής Μ., Δαλκίδης, Λυριστής Θ.