Ουσία και θέαμα για την Δόξα Καρδάμαινας

Βήμα παραμονής στην Α’ κατηγορία έκανε η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ηρακλή Λάρδου και έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Λαμάι, Πης, Οχτάρας, Γεωργάκος και Χατζηαντωνίου οι σκόρερ για τους Καρδαμιώτες.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από κάθετη πάσα του Χατζηαντωνίου ο Λαμάι πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 τον Καντιμοίρη. Η Δόξα ήταν καλύτερη είχε διάθεση και κατάφερε σχετικά γρήγορα να καθαρίσει το ματς.

Στο 22ο λεπτό ο Χατζηπαναγιώτης κέρδισε πέναλτι απ’ τον Ευαγγελίδη και ο Πης το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Οχτάρας με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους αφού στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά φλύαροι.

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, με την Δόξα να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο όμορφους συνδυασμούς και να καταφέρνει να σκοράρει άλλες δύο φορές.

Μια με τον Γεωργάκο στο 64’ μετά από κάθετη πάσα του Χατζηαντωνίου ενώ στο 75’ ο Χατζηαντωνίου με σουτ έξω απ’ την περιοχή έγραψε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς πρόβλημα οι Ωραιόπουλος, Αλέκος και Παγώνης.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Κορκής, Παντελής (46’ Γεωργάκος), Χατζησεβαστός, Χατζηπαναγιώτης (46’ Χαντακάρος), Κουρζής Α., Μέμα, Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης, Οχτάρας (66’ Θεοχαρούδης)

Ηρακλής Λάρδου: Καντιμοίρης, Διακογεωργίου, Καπιώτης, Καφάλας, Ευαγγελίδης Ι., Καλανδράνης, Φάκκας, Ρούφας (38’ λ.τ Διακολουκάς), Πάχου, Ταγκάεφ, Μπραούσι

giafkasports.gr