Δεν… συγχωρεί ο Φοίβος

Εκμεταλλευόμενος τα λάθη της άμυνας του ΑΕΡΑ στο β’ μέρος, ο Φοίβος επικράτησε με 2-1 των ερυθρόλευκων στο γήπεδο Κρεμαστής και βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Τόππος στο 7′ απέκρουσε το σουτ του Γαργάλη και στο 11′ ο Φιλιππάκος αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια οι Κρεμαστενοί απείλησαν, αλλά το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αφού το σουτ του Αξιώτη στο 24′ έφυγε άουτ και ο Καλανδράνης στο 40′ είπε “όχι” στην προσπάθεια του Μόσχου.

Στην επανάληψη το σκορ άνοιξε νωρίς. Στο 55′ ο Γαργάλης στραβοπάτησε μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο Μόσχος που έκλεψε την μπάλα, πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-0.

Από την αδυναμία της άμυνας του ΑΕΡΑ να περιορίσει τον Παλάζη, προήλθε το 2-0. Στο 69′ ο έμπειρος επιθετικός των γηπεδούχων έκανε κίνηση προς τον άξονα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των Αφαντενών ήταν άμεση, καθώς στο 72′ ο Φιλιππάκος πήρε το “ριμπάουντ” μετά το σουτ του Λαουδίκου στο δοκάρι και έγραψε το 2-1 που ωστόσο έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μπέκας, Τσοπανάκης

Συνθέσεις :

Φοίβος: Τόππος, Μάτσης (70′ Γιαννακόπουλος), Ταφάνι, Ορφανίδης, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου (81′ Τρέχας), Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης (90′ Ντόστι), Μόσχος, Τσουβαλάς

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Ροκάι, Μαλλιάκας (55′ λ. τρ. Παπαβασιλείου), Δανάς, Γαργάλης (59′ λ. τρ. Λαουδίκος), Μπαράι, Τρουμπούνας (84′ Τσαλίκης), Πλύγκος, Φιλιππάκος, Στεφανής, Μασάδο