“Εκτέλεσε” τον Αστέρα

Πετυχαίνοντας χατ- τρικ με τρεις κεφαλιές, ο Αλέκος Κακλαμάνος καταδίκασε σε μια ακόμα ήττα τον Αστέρα και οδήγησε στη νίκη τον Κλεόβουλο με σκορ 2-3 μέσα στα Μάσσαρι.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν αυτοί που καίγονταν περισσότερο για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή, ωστόσο ο έμπειρος στράικερ ,”εκτέλεσε” την ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη.

Δυνατά μπήκαν οι Λινδιακοί στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν από την δεξιά πτέρυγα.

Η σέντρα του Χαρίτου στο 3′ βρήκε τον Παπαοικονόμου που σούταρε στην κίνηση, αλλά απέκρουσε ο Καρκαγιάννης.

Στη νέα σέντρα του Μπολομπάνι και πάλι από τα δεξιά, ο Αλέκος Κακλαμάνος έκανε το πλασέ και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Ισορρόπησε στην συνέχεια ο Αστέρας που απείλησε στο 20′ με το σουτ του Μίρτσεφ, αλλά το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του Κλεόβουλου.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου (44′) ο Δημητριάδης έκανε λάθος, η μπάλα έφτασε στον Κολιοκώστα που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από επέμβαση του Καραγιάννη, και στην επαναφορά ο Αλέκος Κακλαμάνος έγραψε το 0-1 με κεφαλιά σε κενή εστία.

Θέλοντας τους βαθμούς για την “μάχη” που δίνει για παραμονή, ο Αστέρας δεν είχε να κάνει κάτι άλλο από το να ρισκάρει και να βγει μπροστά.

Στο 51′ οι Μασσαρενοί ζήτησαν πέναλτι για πέσιμο του Μίρτσεφ μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κωστάκη, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Στο 59′ ο Λούπος σέντραρε από τα δεξιά και ο Πλαγγέτης με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα (61′) η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα “χτύπησε” στην αντεπίθεση και έφτασε στο 0-2.

Από την σέντρα του Παπαοικονόμου, ο Αλέκος Κακλαμάνος πήδηξε εντελώς αμαρκάριστος στα όρια της μικρής περιοχής και με κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Αφού πέρασαν λίγα λεπτά για να… συνέλθουν, οι παίκτες του Γιώργου Ορφανίδη βγήκαν μπροστά και στο 74′ “ανταμοίφθηκαν” από το τέρμα που Μίρτσεφ που πλάσαρε εύστοχα για το 1-2 μετά την εξαιρετική ενέργεια του Πλαγγέτη.

Τα… όνειρα των γηπεδούχων για άμεση ισοφάριση και έκαναν… φτερά δύο λεπτά αργότερα.

Στο 76′ η σέντρα του Κολιοκώστα μπορεί να ήταν δυνατή, ωστόσο ο Παπαοικονόμου πρόλαβε την μπάλα εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Καραγιάννη και με νέα σέντρα βρήκε τον Αλέκο Κακλαμάνο στο δεύτερο δοκάρι που έκανε το 1-3 με κεφαλιά και πάλι.

Το μόνο που κατάφερε μέχρι το φινάλε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 στο 95ο λεπτό με το απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Μίρτσεφ από πλάγια δεξιά θέση που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Χρυσανθή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Καλκαβούρας, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Αστέρας: Καραγιάννης, Κιλασίν Ε., Δημητριάδης (64΄ Φωτάρας), Διονυσακόπουλος, Βασιλειάδης (46′ Πλαγγέντης), Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Καλοπήτας, Χατζημανώλης, Μίρτσεφ, Λούππος (88′ Μαυριός)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κωστάκης, Κλημαντής, Κολιοκώστας, Μπολομπάνι (78′ Κολιάδης), Κακλαμάνος Εμμ., Χαμιτάι, Παπαοικονόμου (92′ Παναγιώτου), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλ. (87′ Γανωτάκης), Χαρίτος