Την Δευτέρα η Συνέντευξη Τύπου, κάλεσμα στα σωματεία για τον τελικό

Έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης παρουσία του Γ. Γραμματέα της ΕΠΣΔ, κ. Παυλίδη και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, κ. Ψέλλα, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων του Τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, κ.κ. Σφυριαλλά Σάββα και Μπάτη Εμμανουήλ, αποφασίσθηκαν τα εξής:

  • Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου Προπονητών, Αρχηγών και ενός Εκπροσώπου από κάθε ομάδα, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΔ.
  • Το καθιερωμένο γεύμα τω δύο Ομάδων, της Διοργανώτριας, των Διαιτητών, Παρατηρητών, του ΤΟΔ και των εκπροσώπων ΜΜΕ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:00 στο εστιατόριο «Αυγουστίνος».
  • Οι θύρες για τους φιλάθλους των δύο ομάδων την ημέρα του Τελικού θα ανοίξουν στις 13:45.

Η σύσκεψη για την διοργάνωση και τα διαδικαστικά θέματα του 70ου Τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», ολοκληρώθηκε με θετικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας.

Τα εισιτήρια του Τελικού τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Παρακαλούνται τα σωματεία της δύναμης μας ενόψει του 70ουΤελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος», να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων τους,  προκειμένου να παρευρεθούν στον τελικό, ημέρα Τετάρτη 8 Μαρίου 2017, ώρα 15:00, στο Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού.

Ο εκπρόσωπος κάθε Σωματείου, μπορεί να προσέρχεται στα γραφεία της Ένωσης, για να παραλάβει τις προσκλήσεις του Τελικού (προσκλήσεις 2).

Το Ενωσιακό γήπεδο για την ημέρα του Τελικού (08/03/2017), θα παραμείνει κλειστό από τις 14:00-19:00.