Φώναξε “παρών” στα Μαριτσά ο Ποσειδών

Σπουδαία νίκη κόντρα σε αντίπαλο με τον ίδιο στόχο πέτυχε ο Ποσειδών Καρπάθου στο γήπεδο Μαριτσών με σκορ 0-1 κόντρα στον τοπικό Ηρακλή και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην υπόθεση παραμονή.

Οι πρασινοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους στο ξεκίνημα του αγώνα και μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Στο 15′ ο Μπάμπης Βασιλώττος μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντίπαλου αμυντικού, αλλά διαιτητής είπε παίζεται σε μία απόφαση που διαμαρτυρήθηκαν οι Μαριτσενοί.

Απ’ την μεριά τους οι Καρπάθιοι βρήκαν τον… δρόμο προς στα δίχτυα από μια στημένη μπάλα.

Συγκεκριμένα στο 31′ ο Μαντινάος εκτέλεσε κόρνερ και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά- ψαράκι έγραψε το 0-1.

Το σουτ του Σκόρπου στο 42′ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην επανάληψη οι πράσινοι πάρα την πίεση τους δεν κατάφεραν να ισοφάρισαν και γνώρισαν μια επώδυνη ήττα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Λάζος, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής (71′ Τσαλώλης), Λενιού, Μπιλιάς, Τσούφιος, Ανδρεόπουλος, Σκόρπος, Βασιλώττος Χ. (62′ Σαχίνης), Καρίκης, Μπιγκό, Τριχιάς

Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Σπανός Ι., Μαντίναος, Τσιαβέλης, Τσιπιζίδης, Καράλης (90′ Βασιλειώτης), Καουκάκης Χ. (92′ Καουκάκης Γ.), Κούτουλο, Φράγκος (78′ Παραγιός), Σπυριδάκης