“Καταγγέλλει” τον Κουρδουνάκη ο Κούτρης

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο Αγίου Ισιδώρου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άγιο Γεώργιο, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην δεύτερη τοπική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-0, ωστόσο κατά την διάρκεια του ματς δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις και οι αψιμαχίες.

Σε μια απ’ αυτές, ο ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Νίκος Κούτρης, όπως καταγγέλλει δέχθηκε σπρώξιμο και λεκτική επίθεση από τον Σταμάτη Κουρδουνάκη.

Όπως υποστηρίζει στις δηλώσεις του ο έμπειρος στόπερ, η στάση του προπονητή του Αγίου Ισιδώρου ήταν απαράδεκτη.

Αναλυτικά:

“Σε μία φάση όπου βρίσκονταν στο έδαφος συμπαίκτης μου και το παιχνίδι είχε διακοπεί προσωρινά, κατευθύνθηκα προς τον διαιτητή και του ανέφερα την αντιαθλητική συμπεριφορά αντιπάλου ποδοσφαιριστή, λέγοντας του πως θα έπρεπε να αποβληθεί. Σε εκείνο το σημείο και χωρίς να δώσω καμία αφορμή, κατευθύνθηκε προς το μέρος μου ο προπονητής του Αγίου Ισιδώρου και με έσπρωξε. Στην συνέχεια και ενώ δεν αντέδρασα, με έβριζε χυδαία εμένα και την οικογένεια μου χωρίς λόγο. Τέτοιες συμπεριφορές όπως του κ. Κουρδουνάκη είναι καταδικαστέες και δεν έχουν χώρο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ήθελα να καταγγείλω το γεγονός, καθώς ο προπονητής μιας ομάδας πρέπει να δίνει το παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές του και όχι να προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες που δυναμιτίζουν το κλίμα σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα”.