“Πολυβόλο” ο Πης, επτάρα από τον Αντίμαχο

Με τον Δημήτρη Πη να σκοράρει 4 φορές ο Αντίμαχος επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 7-0 της Δόξας Ψίνθου σε ένα παιχνίδι εκτός προγράμματος για εκείνη. Μποϊλής (2) και Συνεσίου τα άλλα γκολ για τους “κόκκινους”.

Οι γηπεδούχοι είχαν απ’ την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και στο 20′ πήραν προβάδισμα με τον Μάκη Μποϊλή ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Πης με πέναλτι έκανε το 2-0.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έκανε το 3-0 στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης με σκορ να παραμένει μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Μάκης Μποιλής ανέβασε και άλλον τον δείκτη του σκορ στο 50′ κάνοντας το 4-0 με τον Συνεσίου στο 65′ να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Σε ρυθμό προπόνησης ο Αντίμαχος πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Δημήτρη Πη (ο οποίος πέτυχε 4 συνολικά) και έφτασε έτσι στη νίκη με 7-0.

Διαιτησία: Παρχαρίδης, Ωραιόπουλος, Αλέκος

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Σκαλέρης, Ιωαννίδης (46′ Κόμπος), Συνεσίου, Σωτίρι (60′ Τσιτσιλιάγκος), Κόκκαλης, Μπεκιρλάρι, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής (68′ Κάρλος)

Δόξα Ψίνθου: Κοντογεωργάκης, Πετράς, Στελλάς, Κουνελλές, Μπατέστας, Χατζηνικόλας, Κωστομοίρης, Σαββούλης, Λυριστής Θ., Λυριστής Μ., Δαλκίδης

giafkasports.gr