Καλό “ποδαρικό” για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο νότου μπάσκετ με αμαξίδιο ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος κέρδισε εύκολα (66-28) το Ηράκλειο με την παρουσία περίπου 400 φιλάθλων. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας θα είναι στην Αθήνα με αντίπαλο τον Π.Α.Σ.Κ.Α. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία και πήρε εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-2, 39-8(ημ.), 51-20, 66-28
Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Λουκάς, Χαρτερός 6, Μιχαήλου 6, Χαμαντί 13, Χατζηδημητρίου 6, Παππάς 16, Μαρτσάκης 14, Χατζηκαντής 5, Παπαναστασίου.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης): Χουρδάκης, Κοκκινάκης, Ψαράκης, Χατζηδάκης 14, Σέβτσοβ 2, Σταματάκης 6, Χριστόφορος 2, Στυλιανακάκης 4.
ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»
Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τίμησε τον πρώην αθλητή του Μανώλη Στυλιανακάκη, ο οποίος από φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλείου. Ο Μάνος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και αθλητές που έχουν περάσει από την ομάδα μας και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Ο ίδιος ανταπόδωσε και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από τη φιλοξενία και την υποδοχή που έτυχε από τους Ροδίτες. Το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Στυλιανού του παρέδωσε την αναμνηστική πλακέτα. Επίσης ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τίμησε την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου με την Έλενα Κουνάκη να παραδίδει μία ανθοδέσμη στην κ. Ελένη Καρύδη, ενώ τιμήθηκε και ο σύλλογος καρκινοπαθών Ρόδου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή» με τη Θέκλα Διακογεωργίου να παραδίδει ανθοδέσμη στην πρόεδρο του κ. Μαρία Κρητικού. Στο «Βενετόκλειο» βρέθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου του Ευαγόρα και ο σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, τους οποίους ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά. Επίσης το ροδίτικο σωματείο ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ροδίων που θα καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων για το ταξίδι στην Ολλανδία, τον πολιτιστικό σύλλογο Ατταβύρου, τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την κάλυψη των μετακινήσεων του Ηρακλείου και τον κ. Πάρη Κατσέλα για την βοήθεια του στην μικροφωνική κάλυψη του αγώνα. Επίσης όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο «Βενετόκλειο» και έφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα δοθούν στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων την προσεχή Κυριακή.