Το “διαζύγιο” και η… εξήγηση της Ρόδου για Νικήτα

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο “πράσινο” ρόστερ, ο Στέφανος Νικήτας αποτέλεσε παρελθόν από την Ρόδο και η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση που αιτιολογεί την αποχώρηση του παίκτη.

Αναλυτικά:

Ο ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα ακόλουθα.
Ο ποδοσφαιριστής Νικήτας Στέφανος αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα εκτός έδρας με τον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο Κρήτης προφασιζόμενος τραυματισμό πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση της Παρασκευής. Γνωρίζετε όλοι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στο χώρο της άμυνας και ήταν δεδομένο ότι ο προπονητής τον υπολόγιζε πως κάποια στιγμή ή από την αρχή του αγώνα θα τον χρησιμοποιούσε. Αντίθετα όμως ο παίκτης έδειξε να μην έχει διάθεση για να στηρίξει αυτήν και δήλωσε τραυματίας.
Του ζητήθηκε από τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Παπαστεργίου να επισκεφτούν τον γιατρό της ομάδας για να τον εξετάσει , αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και πως απλά εκνευρίστηκε. Τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές ιδιαίτερα δε από νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες ανήκουν στο παρελθόν.
Η ομάδα και ο πρόεδρος είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές και με το παραπάνω.
Όποιος βάζει το εγώ του πάνω από το εμείς και την ομάδα μας , δυστυχώς δεν έχει θέση στο ρόστερ της.
Η ομάδα και η διοίκηση έχουν αλλάξει πορεία και θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε την αγαπημένη μας , αλλά και των φίλαθλων Ρόδο μας όσοποιο δυνατή αλλά και υγιείς γίνετε για να φτάσει εκεί που αρμόζει η ιστορία της .
Από το ΔΣ. του ΑΣ Ρόδος