Ε.Π.Σ.Δ. : Ανακοίνωση για τον Τελικό Κυπέλλου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, μετά το τέλος του Τελικού Κυπέλλου ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ που έγινε στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλυσού θέλουν να ευχαριστήσουν:

1) Όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στον τελικό παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες,

2) Τις διοικήσεις και των δυο φιναλίστ που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα,

3) Την διοίκηση της ομάδος του Ιαλυσού και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο, Χατζηνικήτα Μιχάλη για την άψογη φιλοξενία τους,

4) Τα ΜΜΕ για την κάλυψη του τελικού, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κουσκούση Νικήτα για τον επαγγελματισμό που επέδειξε για μια ακόμα φορά,

5) Το ΕΚΑΒ για την συμβολή του με την παρουσία ασθενοφόρου,

6) Την μπάντα του Δήμου μας για την συμμετοχή της στο τελετουργικό,

7)Τον γιατρό του αγώνα Παπαδόπουλο Δημήτρη,

8) Τους διαιτητές του αγώνα καθώς και τους παρατηρητές κκ Δημητρά και Παυλούς για την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα,

9) Τους ποδοσφαιριστές και την προπονητική ομάδα  και των δυο σωματείων, να συγχαρούμε ιδιαίτερα τον κυπελλούχο ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2016-2017, ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και να του ευχηθούμε να φέρει και το κύπελλο ερασιτεχνών στην Ρόδο.

10) Την αστυνομική διεύθυνση και το Τμήμα Ιαλυσού, για την παρουσία της και τον σχεδιασμό όλης της επιχείρησης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Καλαμάτα για την άψογη συνεργασία του, και τον επαγγελματισμό του και στον κ. Μανώλη Ανδρουλάκη, στο πρόσωπο του οποίου τιμούμε την συνδρομή του κάθε απλού αστυνόμου στην διεξαγωγή του αγώνα.

11) Όλους εσάς τους επώνυμους που με την παρουσία σας λαμπρύνατε τον τελικό -ιδιαίτερα και με αφορμή την ανάληψη νέων καθηκόντων αθλητισμού στα Δωδεκάνησα του Νίκου Νικολή να του ευχηθούμε τα καλλίτερα και να είναι αποδοτικός στο έργο του και πάντα κοντά μας. Δίνουμε ραντεβού, στον επόμενο τελικό ευχόμενοι υγεία σε όλους, ευχαριστώντας θερμά και τον μεγάλο χορηγό του κυπέλλου ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 2016-2017 την  επιχείρηση  «ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ».