Άλμα παραμονής με… τεσσάρα η Δόξα Καρδάμαινας

Σημαντική νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 4-2 του Κλεόβουλου, έφτασε τους 25 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία. Χατζηαντωνίου, Πης , Μέμα και Λαμάι τα γκολ των νικητών ενώ για τον Κλεόβουλο ισοφάρισε δύο φορές ο Μανώλης Χαρίτος.

Με το καλημέρα στο ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δυνατό σουτ του Χατζηαντωνίου έξω απ’ την περιοχή με τον Κλεόβουλο όσο περνάει η ώρα να ανεβάζει την απόδοση του , να έχει δοκάρι με τον Κωστάκη και να φτάνει τελικά στην ισοφάριση με κοντινή κεφαλιά του Χαρίτου στο 24′.
Η Δόξα Καρδάμαινας είχε άμεση απάντηση και στο 30′ ο Χατζηαντωνίου έκανε τρομερή ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Πης με δυνατό σουτ έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Γνωστός για τις επιθετικές του αρετές ο Κλεόβουλος και αφού το ματς είχε ανοίξει αρκετά κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι όταν ο Κολιοκώστας έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Χαρίτος με υπέροχη κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δεξί παραθυράκι του Γιακούμαρου για το 2-2 .

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Καρδαμιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να φτάσουν στο τρίποντο και στο 55′ πέτυχαν το 3-2 όταν ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μέμα με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην  αριστερή γωνία του Χρυσανθή.

Ο Κλεόβουλος έχασε με τραυματισμό τον Κολιοκώστα και δεν ήταν το ίδιο κινητικός με τους γηπεδούχος σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της δυνατής βροχής να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα.

Η Δόξα έχασε ευκαιρία να κλειδώσει το ματς όταν μετά από κάθετη πάσα του Οχτάρα ο Χατζηαντωνίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χρυσανθή και τελικά έκανε το 4-2 όταν ο Λαμάι ακολούθησε μια χαμένη μπαλιά η μπάλα ξεγέλασε τον Χρυσανθή και κόλλησε στα νερά και ο Λαμάι με διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Γιαμούζης και Δημαράκης.

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Κορκής, Γιαννικουρής  (53′ Κουρζής Α.), Χατζησεβαστός  (88′ Γεωργάκος) , Χατζηπαναγιώτης, Κουρζής Γ., Μέμα, Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης, Οχτάρας  (75′ Παντελής).

Κλεόβουλος Λίνδου : Χρυσανθής, Χαμιτάι, Πιτσουρδάκης (87′ Παναγιώτου), Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Μπολομπάνι (73′ Κλημαντής), Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας (56′ λ.τ Κολιάδης), Παπαοικονόμου, Χαρίτος, Κακλαμάνος Α.

giafkasports.gr