ΑΕΡΑ-τος στην επανάληψη

Ακόμη μία νίκη που τον απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη πέτυχε ο ΑΕΡΑ που επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Αφάντου χάρις τα δύο γκολ που σημείωσε στην επανάληψη.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, με τον Καλανδράνη στο 13′ να λέει “όχι” δύο φορές στον Πάχου, ενώ στο 23′ ο Καπιώτης σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Ευαγγελίδη.

Ενδιάμεσα ο ΑΕΡΑ είχε απειλήσει τρεις φορές με τον Μασάδο στο 16′ και το 18′ που έστειλε την μπάλα άουτ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αντίστοιχα, αλλά και τον Φιλιππάκο στο 15′ που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Καντιμοίρης με υπερένταση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά. Στο 51′ και το 52′ ο Μασάδο απείλησε ξανά με φάουλ και κεφαλιά, αλλά η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις έφυγε ελάχιστα άουτ

Τελικά στο 55′ ο Βραζιλιάνος δημιούργησε για τον Πλύγκο που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0, ενώ ο Μασάδο στο 88′ με σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ του Νικολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Μίαρης, Σπάρταλης, Βλάχος

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Δανάς, Μπαράϊ (81’ Νικολής), Τρουμπούνας, Αθηναίος, Πλύγκος, Ροκάϊ, Φιλιππάκος (63’ Κανελλόπουλος), Μασάδο, Στεφανή (89’ Λαουδίκος)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Καμμάς, Καπιώτης, Δάμπαλης (60’ Μουστάκας), Καφάλας (40’ λ.τ. Καλανδράνης), Ευαγγελίδης, Διακογεωργίου, Φάκκας, Μπαραχούσι, Πάχου (80’ Διακολουκάς), Ταγκάεφ