Αναβολή στον Αρχάγγελο με… παράπονα Διαγόρα

Δεν διεξήχθη στο γήπεδο Αρχαγγέλου η προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Διαγόρα λόγω βεβαρυμένου αγωνιστικού χώρου.

Στον… απόηχο του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν έγινε τελικά το ματς πρωταθλήματος με απόφαση του διαιτητή κ. Παπαγιαννίδη.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους διοικούντες του γηραιού που εξέδωσαν ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας απορεί με την απόφαση του διαιτητή κ. Μανόλη Παπαγιαννίδη, να μην διεξάγει το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άρη στον Αρχάγγελο, σήμερα (Κυριακή 12-03-2017), για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.
Το δεύτερο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Δωδεκανήσου, την περασμένη Τετάρτη στο «Οικονομίδειο» γήπεδο Ιαλυσού, έγινε σε ένα πολύ χειρότερο γήπεδο και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η «ακαταλληλότητα» του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Αρχαγγέλου και η «επικινδυνότητα» για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, κρίνονται έως και αστείες δικαιολογίες, αλλά και αφορμή για προβληματισμό.
Η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, επιβαρύνει κι άλλο το πρόγραμμα του Διαγόρα, που σύντομα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος».