Τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΠΟ

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στα γραφεία της ΕΠΟ, υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας και η διαδικασία αναβλήθηκε για την Τρίτη (21/3) επίσης στις 11:30.

Ο Ζήσης Βρύζας, που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του Κυπέλλου εκ μέρους της ΕΠΟ, ενημέρωσε στις 11:20 τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας για το τηλεφώνημα και όλοι πέρασαν εκτός του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι εκκενώθηκε όλο το συγκρότημα αφού η κλήρωση ήταν να γίνει στα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου, που απέχουν περίπου 100 μέτρα από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο Βρύζας είχε συνομιλία με τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο πάρκο-Γουδή προκειμένου να ξεκινήσει ο έλεγχος των γραφείων.

Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:30 αλλά τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί για την Τρίτη (21/3) καθώς δεν μπορούσε να καθοριστεί πόση ώρα θα έλεγχε το χώρο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η ομάδα πυροτεχνουργών. Τελικά οι έρευνες ολοκληρώθηκαν μετά τις 15:30!

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να γίνει κανονικά η κλήρωση σήμερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αστυνομίας όμως μειοψήφισε και ως εκ τούτου οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ (Oλυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) έδωσαν ξανά ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Για την Τρίτη 21/3/2017 και ώρα 11:30 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή μετατέθηκε η κλήρωση, για την ημιτελική φάση καθώς και την τυπικά γηπεδούχο στον τελικό αγώνα, του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2016-17, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/3/2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο και αναβλήθηκε.»