“Έκλεψε” την… Δόξα στο ματς της χρονιάς

Απίστευτα τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ανάμεσα στην Δόξα Ψίνθου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όπου επιτεύχθηκαν επτά τέρματα και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 4-3!

Το τέρμα της νίκης για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκε στο 94′, ενώ επίσης στις καθυστερήσεις (91′) είχε ισοφαρίσει ο γκολκίπερ Γαλάνης για τον Ποσειδώνα.

Μετά το “άσφαιρο” πρώτο μέρος, η Δόξα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50′ το σκορ είχε γίνει 2-0.

Ο Μιχάλης Λυριστής σκόραρε στο 47′ με ωραίο σουτ και ο ίδιος παίκτης αφού νικήθηκε στο πέναλτι από τον Γαλάνη, πλάσαρε εύστοχα στην επαναφορά για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 50′.

Στο 55′ ο Φράγκος σούταρε από μακρινή απόσταση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η… απάντηση των βυσσινί ήρθε στο 70′ με τον Κωστομοίρη που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και από κοντά έγραψε το 3-0.

Μπορεί πολύ να πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε, αλλά όχι και οι παίκτες του Γιάννη Καραμηνά.

Στο 76′ ο Μανώλης Σπανός με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ και εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 80′ (το κέρδισε ο ίδιος) μείωσε σε 3-2 για τους Καρπάθιους.

Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση και την βρήκαν με τον πιο ανέλπιστο τρόπο.

Ο Γαλάνης εκτέλεσε φάουλ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής και η μπάλα αφού πήρε περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα για το 3-3.

Το φοβερό παιχνίδι, είχε ακόμη πιο φοβερό φινάλε. Στο 94′ μετά από αδυναμία της άμυνας των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Δαλκίδη που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 4-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καλκαβούρας, Σαρρής

Συνθέσεις:

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Σαββούλης, Ορφανός Δ., Μπαρμπαντώνης Ι. (43’ λ. τρ. Μπατέστας), Τσοπανογλου, Κωστομοίρης (85’ Ορφανός Χ.), Χατζηνικόλας, Λυριστής Θ., Λυριστής Μ., Δαλκίδης.

Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Σπανός Ι., Βασιλειώτης (48’ Σπανός Ε.), Νασόπουλος, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Καουκάκης (66’ Κουλάι), Καζηλιέρης, Φράγκος (91’ Παραγυός), Τσιπιζίδης.