ΑΕΡΑτος ο Κλεόβουλος

Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Κλεόβουλος κόντρα στον ΑΕΡΑ, χάρις την εκτελεστική δεινότητα των μεσοεπιθετικών του που εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο παιχνίδι.

Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι και κατάφεραν στο 10′  να πάρουν το προβάδισμα με 1-0 χάρις το ωραίο σουτ του Παπαοικονόμου.

Στην συνέχεια οι Αφαντενοί ανέβασαν στροφές, πίεσαν την εστία του Χρυσανθή και ισοφάρισαν στο 40′ σε 1-1 με τον Μασάδο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52′) οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα σε μία φάση που διαμαρτύρονται οι παίκτες του ΑΕΡΑ πως ξεκίνησε αντικανονικά, καθώς ζήτησαν χέρι του Χαμιτάϊ. Πάντως στην εξέλιξη της φάσης, ο Αλέκος Κακλαμάνος από κοντά σημείωσε το 2-1.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΑΕΡΑ ανέβησε και πίεσε αλλά η κεφαλιά του Μασάδο στο 79′ αποκρούστηκε από τον Χρυσανθή. Στο 87′ το ματς τελείωσε όταν ο Ευαγγελίδης με πλασέ μετά από σέντρα του Παπαοικονόμου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Μπέκας, Ράδος

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κακλαμάνος Ε. , Πιτσουρδάκης, Παναγιώτου, Κολιάδης (84′ Ευαγγελίδης), Χαρίτος, Παπαοικονόμου(90′ Πέθακας), Κακλαμάνος, Κουκουτσέλας, Μπολομπάνι (63′ λ. τρ. Γανωτάκης), Χαμιτάι

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Γιαννακάκης(84′ Λαουδίκος), Μαλλιάκας, Δανάς, Ροκάι, Γαργάλης, Μπαράι(68′ Νικολής), Στεφανής, Τρουμπούνας, Φιλιππάκος(60′ Κανελλόπουλος), Μασάδο