Άργησε να… ξυπνήσει και το “πλήρωσε” ο Ιάλυσος

Παρότι πάλεψε μέχρι το τέλος του ματς, ο Ιάλυσος δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 0-1 στο Οικονομίδειο από την Προοδευτική.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με φοβερό χτύπημα φάουλ ο Λέκκας στο 32ο λεπτό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για ναν φέρουν το ματς στα ίσα.

Στο 65′ ο Σπάρταλης πρόλαβε αρχικά την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε, αλλά ο ιδιοςίδιος επέστρεψε και έδιωξε τον κίνδυνο με τα πόδια.

Ακολούθησαν δύο χαμένες ευκαιρίες για τον Χατζηπέτρο στο 74′ και το 80′ που έστειλε την μπάλα από πλεονεκτική θέση και έτσι χάθηκε μια σπουδαία ςυακιρια για τον Ιάλυσο να πάρει βαθμό αφού η Προοδευτική από το 73′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσαραούση.

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82’ Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (61’ Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (75’ ΚρεκούκιαςΤελικό:

Προοδευτική: Μπαντίκος, Κουσούρης, Μύρκος (67’ λ.τ. Καλαϊντζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (50’ Τσαραούσης), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61’ Χρήστου)