“Κλώτσησε” τις ευκαιρίες και “λύγισε” στη Νεάπολη η Ρόδος

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η ήττα της Ρόδου με 2-0 από τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης και αυτό γιατί τα ελάφια στάθηκαν εξαιρετικά και θα μπορούσαν να είχαν φύγει σαφέστατα με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την έδρα των πρωτοπόρων.

Οι πράσινοι έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους και απείλησαν για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 16′ ο Τορεζάνι έβγαλε σε θέση βολής τον Στεφανίδη που αστόχησε από κοντά, ενώ ο Τορεζάνι στο 35′ αστόχησε μέσα απο την μικρή περιοχή.

Στο 44′ ο Καραλής με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και… προειδοποίησε την άμυνας της Ρόδου που δέχθηκε το γκολ στο 45+1′ από τον Αργυρίου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (54′) ο Ευγενικός απείλησε για την Ρόδο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ηταν πιο αποτελεσματικοί και στο 55′ με τον Πέεφ έφτασαν στο 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ιωνικός: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής (90’ Κυριακίδης), Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καραλής (77’ Μάνας), Σιμιτζής, Αργυρίου, Πέεφ, Καμαρά (62’ Μεϊμάρογλου), Ζαφειρίδης

Ροδος: Πάππος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Κουρούπης (82’ Καμπούρης), Πιταράς, Δημητριάδης, Στάθης, Τορεζάνι (77’ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός (69’ Βολονάκης), Στεφανίδης