Πήρε το… αγγλικό ντέρμπι ο Αντίμαχος

Παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο εντός έδρας ο Αντίμαχος κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αφού επικράτησε με 4-2 του Φοίβου Κρεμαστής. Για τους «κόκκινους» σκόραραν οι Παιζάνος (αυτογκόλ), Πης, Μπεκιρλάρι και Συνεσίου ενώ για τον Φοίβο Κρεμαστής που πήγε να μπει ξανά στην διεκδίκηση του ματς στο δεύτερο μέρος σκόραραν οι Παλάζης (2) και Ορφανίδης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο ματς αφού μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε στον Παιζάνο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 ενώ λίγα λεπτά  αργότερα ο Δημήτρης Πης σκόραρε για ακόμη μια αγωνιστική και έκανε το 2-0 για τους «κόκκινους».

Ο Αντίμαχος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και μπόρεσε να πετύχει και άλλο τέρμα με τον Άρι Μπεκιρλάρι πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο και ο Φοίβος το εκμεταλλεύτηκε αφού κατάφερε να κάνει το 3-1 με τον Παλάζη και στην συνέχεια να πετύχει και άλλο γκολ με τον και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς.

Τελικά ο Αντίμαχος που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κατάφερε με τον Γαβριήλ Συνεσίου να πετύχε και τέταρτο τέρμα και να κλειδώσει έτσι το ματς με τον Φοίβο να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις το 4-3 και τον διαιτητή να σφυρα αμέσως την λήξη της αναμέτρησης.

Χωρίς προβλήματα οι Δημαράκης, Παγώνης και Καραμούτας.

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Κόκκαλης, Ιωαννίδης (65′ Καρλος), Θωνιάτης, Σωτίρι, Μπεκιρλάρι (85′ Τσιτσιλιάγκος), Χατζησουλεϊμάν, Πης (85′ Κόμπος), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής.

Φοίβος Κρεμαστής: Μουστακας,Ορφανίδης Σ. (46′ Πανταζόπουλος), Παιζάνος, Τσουβαλάς, Καραγεωργίου, Αξιώτης, Παλάζης, Μόσχος, Ορφανίδης Ν., Τρέχας (60′ Χαρτοφύλης), Μήτρου.

giafkasports.gr