Αγία Παρασκευή-Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. 2-1 (video)

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.  μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση στο γήπεδο Αλίμου Β’  με αντίπαλο την ισχυρή Αγία Παρασκευή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής (προτελευταία) για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο έχασε με 2-1

Στο 22′  σουτ της Πρίφτη στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Δεστούνη

Στο 28′ και το 33′ διαδοχικά σουτ της Πρίφτη και της Πετράκη δεν θα βρουν στόχο.

Στο 40′ όταν μετά από σέντρα από αριστερά μέσα στην περιοχή η νεαρή Πρίφτη με δυνατό βολέ νικάει την πολύ καλή  Δεστούνη πραγματοποιώντας το 1-0.

Στο 42′ ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.  σε κόντρα επίθεση, μετα απο πάσα της Διακίδη, η Φιλιππάκου, ξεκινώντας  απο το κέντρο σχεδόν, μπήκε στην περιοχή με ταχύτητα και με πολύ όμορφο πλασέ πάνω στην έξοδο της Δασκαλοπούλου  έκανε το 1-1 .

Στην επανάληψη είχαμε την ίδια ακριβώς εικόνα, τον Ιαλυσό να αμύνεται σωστά και την Αγία Παρασκευή να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικές καταστάσεις.

Στο 55′ λεπτό λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα έφθασε αριστερά στην προωθημένη και ξεμαρκάριστη Μιχαλοπούλου η οποία μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε την Δεστούνη κάνοντας το 2-1.

Αγία Παρασκευή :Δασκαλοπούλου,Μιχαλοπούλου,Γατή,Μανέτα,Καλογεροπούλου, Ντάβου, Κορομπίλια, Καμαριανού,Παρμαξή,Πετράκη(58′ Πέιου),,Πρίφτη(78’Τοπαλίδη)

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.:Δεστούνη, Καλλιγιάννη,Φιλιππάκου,Γιαννίκου, Ebeja, Δραπάνου, Ταμπακιανού,Βασιλειάδου,Γρηγοριάδη, Διακίδη(78’Κατσερέα), Ιακωβίδου