Ο Πρώην παίκτης της Ρόδου Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει στο Survivor!

Ο Ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα της Π.Α.Ε. Ρόδος την σεζόν 2005-2006, αλλά και πιο πρόσφατα για ένα εξάμηνο,2008-2009 συνεχίζει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Survivor»

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που φόρεσε την πράσινη φανέλα, αγωνιζόμενος στον χώρο της άμυνας.

H αγωνία τελείωσε: Η Σόφη Πασχάλη είναι εκτός Survivor και η καρδιά έχει μπει στη θέση της γιατί ο Ντανούλης αλλά και ο συμπαθέστατος Σπαλιάρας θα συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Και ναι, οφείλουμε να το παραδεχτούμε, το χθεσινό επεισόδιο ήταν μία χορταστική δόση ξεμαλλιάσματος και ξεκατινιάσματος γιατί κακά τα ψέματα, να πηγαίνουν και όλα καλά σε μία παραλία όπου έχουν μαζευτεί celebrities οι οποίοι κατά καιρούς έχουν εκτεθεί στα Μέσα, και όχι με τον καλύτερο τρόπο, είναι πάρα πολύ ύποπτο! Χθες λοιπόν, οι μάσκες έπεσαν και όλοι έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό με τον δόλιο τηλεθεατή να παρακολουθεί υπό την επήρεια σοκ όλα αυτά που διαδραματίζονταν στον τηλεοπτικό του δέκτη, και τα οποία είναι ικανά να αλλάξουν ακόμα και τον ρου της παγκόσμιας ιστορίας. Τι μας άφησε το χθεσινό επεισόδιο; Νεύρα και ερωτηματικά, κυρίως για τα παρακάτω (εντελώς κουλά) πράγματα.

Το ψάρι της διχόνοιας: Τώρα αλήθεια, το σοβαρό που είχε συμβεί με τον Αγγελόπουλο, είναι ότι έπιασε ένα ψάρι μέσα στην μαύρη νύχτα, και το μοιράστηκε με όσους δεν κοιμόντουσαν ενώ έπρεπε να ξυπνήσει τους πάντες; Δηλαδή η κυρία Σόφη τι ήθελε; Να πάει ο Ντάνος από πάνω, να τις χαιδέψει το γεμάτο λίγδα κεφαλάκι της και να της «Έλα Σοφούλα μου να φας ψαράκι» ενώ στη συνέχεια θα την τάιζε στην αγκαλιά του όσο εκείνη λαγοκοιμόταν; Πας καλά Σόφη μου; Εξάλλου, είναι γνωστό ότι εκεί στα νησιά δεν έχουν ψύξη οπότε και το ψαράκι-φήμες λένε ότι ήταν… μαρίδα-θα πήγαινε χαμένο! Παιδιά η πείνα τους έχει βαρέσει στο κεφάλι, έτσι.

Μες σ’ αυτή τη βάρκα δεν είναι μοναχή: Και έρχεται η Ευρυδίκη, η οποία εσχάτως περνάει δύσκολα γιατί το κεφάλι της έχει γίνει καζάνι από τα σχέδια εξόντωσης του Αγγελόπουλου που καταστρώνει, και πετάει την τεράστια κοτσάνα με την οποία γελούν ακόμα και οι πέτρες: «Ο Αγγελόπουλος έχει αρχηγικές τάσεις γιατί μπαίνει πάντα πρώτος στη βάρκα»! Ντόινγκ. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Τα άτομα με αρχηγικές τάσεις, τα οποία δεν είναι διορισμένα αρχηγοί αλλά για κάποιο λόγο το παίζουν, είναι το χειρότερο είδος που μπορείς να συναναστραφείς και τους αξίζει πίσσα και πούπουλα (τουλάχιστον). Ωστόσο, στην προκειμένη ποτέ δεν είδαμε τον Αγγελόπουλο να χαράζει πορεία ή να λέει σε κάποιον τι να κάνει.

Το μοναδικό του έγκλημα ήταν η βιασύνη του να μπει στη βάρκα κάτι που φυσικά δεν άρεσε στη βασίλισσα του νησιού Ευρυδίκη, η οποία προφανώς και τον έδωσε για προτεινόμενο με τη δικαιολογία αυτή, επειδή ξεκάθαρα δεν μπορούσε να πει το προφανές: «Είναι ο καλύτερος και τον φοβόμαστε».

Η χειραψία που σκόρπισε τον παγετό: Μία ψυχρή μάζα σκέπασε τον Άη Δομίνικο την ώρα που η αποχωρήσασα Σόφη λέει το δικό της αντίο στον Αγγελόπουλο λέγοντάς του: «Έτσι θα ήθελα να σε χαιρετήσω». Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντάνος στη συνέχεια έκλαψε γοερά στην αγκαλιά του Σπαλ ενώ τελευταία στιγμή απετράπη η αυτοκτονία του με κινίνο. Λίγοι παράλογοι, υποστήριξαν ότι η αντίδραση της Σόφης ήταν υπερβολική, γιατί δεν της σκότωσε και την οικογένεια στο κάτω κάτω, αλλά ήρθε η εύθικτη Λάουρα να την υποστηρίξει μιας και τώρα θα έχει ένα κεφάλι λιγότερο για να κάνει κοτσίδες.

 Το ψέμα και η αδικία: Δύο πράγματα  βίωσε η Σόφη χθες. Όχι, δε νίκησε εκείνη που πρεσβεύει την καλοσύνη, τον αλτρουισμό και την αλήθεια, αλλά αυτό το σκουλήκι ο Σπαλιάρας που είναι ξεκάθαρα παιδί του σατανά και ο άλλος ο ψαροφάγος ο Αγγελόπουλος του οποίου στόχος είναι να αναγκάσει τους συμπαίκτες του σε λιμοκτονία. Μα να είναι μόνο η Σόφη αψεγάδιαστη και όλοι οι υπόλοιποι άκρως ελαττωματικοί; Φοβερό έτσι;

Αφενός, έφαγε το ψάρι του Ντάνου και στη συνέχεια το κάρφωσε στους υπόλοιπους λέγοντας ότι εκείνος εξ’ αρχής διαφωνούσε με όλο αυτό-είναι σαν να χτυπάς κάποιον και παράλληλα να του ζητάς συγνώμη-και αφετέρου την ίδια στιγμή που επικαλείται τη φιλία του με το Σπαλιάρα την ίδια στιγμή την ακυρώνει ψηφίζοντάς τον. Πραγματικά, ή έχει στρατηγική που δεν μπορούν τα φτωχά μας μυαλά να καταλάβουν, ή έχει διπλή προσωπικότητα.

Το βιογραφικό του παίκτη που πέρασε από τα… μέρη μας:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι 34 χρονών και ζει στην Σκιάθο. Είναι προπονητής θαλάσσιου σκι και πρώην ποδοσφαιριστής. Ασχολείται με το Tae kwon do και το kick boxing. Περιγράφει τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό. Η καλή του φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητα του, πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν στο survivor.