Κέρδισε και περιμένει η Α.Ε Κως, νίκες για ΠΑΟΚ Κω και Α.Ο Βαθύ

Σ’ ένα ματς με μεγάλη ένταση και δύο κόκκινες κάρτες για τον Καλυμνιακό, η Α.Ε ΚΩΣ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, με γκολ του μόνιμου πλέον σκόρερ της Γιώργου Κεφαλιανού και έφτασε έτσι τους 35 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι “βυσσινί” φαίνεται ότι θα εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες για την κορυφή και πλέον περιμένουν το παιχνίδι ανάμεσα σε Νικαγόρα και Α.Ε Λέρου την Τρίτη στις 12:00 για να δουν σε ποια θέση θα βρίσκονται μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής.

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ ΚΩ

Νωρίτερα το μεσημέρι έγινε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κω και Ανταγόρα με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά νεαρά πρόσωπα στα αρχικά τους σχήματα, όπως συνηθίζουν δηλαδή απ’ την αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στάθη Γκουντελίτσα ήταν αυτή που πήρε το τρίποντο με σκόρερ τον Αλέξανδρο Σιούλα.

“Οικογενειακή υπόθεση”

Στην Κάλυμνο οι αφοί Καμπουράκη οδήγησαν στη νίκη τον Α.Ο Βαθύ αφού οι Καλύμνιοι επικράτησαν με 3-2 της Αναγέννησης Ασφενδιού. Και σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Ο Αντώνης Καμπουράκης ήταν αυτός έκανε το 2-0 για το Βαθύ ωστόσο η Αναγέννηση επέστρεψε στο ματς με σκόρερ τους Τράκα και Τζαράι ωστόσο ο Μανώλης Καμπουράκης χάρισε με δικό του γκολ το τρίποντο στην ομάδα του.

Τρίτη 12:00 Νικαγόρας – Α.Ε Λέρου

Τετάρτη 13:00 Α.Ο Δικαίου  – Ξάνθος Πάτμου.

giafkasports.gr