Ο Κλεόβουλος, νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Λάρδου, κρατώντας τον στην «ουρά» της βαθμολογίας

Τρεις ακόμα βαθμούς πρόσθεσε ο Κλεόβουλος, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Λάρδου, κρατώντας τον στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα απείλησε πολλές φορές την εστία του Καντιμοίρη, έχοντας και δύο δοκάρια. Ο Ηρακλής έβγαινε τακτικά σε αντεπιθέσεις, αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν τύχη, ενώ είχε και αυτός ένα δοκάρι.

Στην επάναληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να βρουν στόχο, παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τελικά, στο 77’ ο Παπαοικονόμου, με πλασέ από αριστερά έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης (Αναστασοπούλου, Τσιβίτης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ: Διακογεωργίου, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Μ., Bollobani (20’ λ.τ. Vilza) , Παπαοικονόμου, Παναγιώτου, Κακλάμανος Α., Thomas (46’ Πιτσουρδάκης), Χαρίτος (87’ Κλημαντής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Διακογεωργίου (90’ Διακολουκάς), Καπιώτης, Καμμάς, Ευαγγελίδης Ι., Καλανδράνης, Φάκκας, Brahusai (75’ Ρούφας), Πάχου (46’ Νικηταράς), Ταγκάεβ, Κοντός.