Αρκέστηκε στον βαθμό ο Ποσειδώνας

Ματς για… γερά νεύρα έγινε στην Κάρπαθο ανάμεσα στον τοπικό Ποσειδώνα και τον Φοίβο, με το τελικό 2-2 να χαρίζει από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα. Πολύ σημαντικό για τους Καρπάθιους στην προσπάθεια για παραμονή, ενώ μπορούσαν τη νίκη.

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι και μόλις στο 2ο λεπτό ο Χριστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Τσιπιζίδη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 47′ ο Μανώλης Σπανός με απ ευθείας χτύπημα φάουλ και σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του που απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν.

Αρχικά μείωσαν άμεσα στο 53′ με το εύστοχο χτύπημα του Παλάζη και ισοφάρισαν στο 61′ σε 2-2 με την “βολίδα” του Αξιώτη από τα σαράντα περίπου μέτρα, διαμορφώνοντας έτσι το αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σταυρούλιας, Αντωνάς

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Κούτουλο, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Τσιπιζίδης, Νασόπουλος (67΄ Σπυριδάκης),  Βασιλειώτης (81΄ Κουλλάι), Καζιλιέρης (88΄ Καουκάκης Χ.), Τσιαβέλης, Σπανός Μ., Μαντινάος

Φοίβος: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Παλάζης, Μόσχος, Αξιώτης, Γιαννακόπουλος (30΄Πανταζόπουλος, 46΄ Τρέχας), Ορφανίδης, Τσουβαλάς, Καραγεωργίου