“Βροχή” οι… ροπαλιές στην Λάρδο

Την… δουλειά του έκανε ο Ηρακλής Μαριτσών στο γήπεδο Λάρδου κόντρα στον… συνονόματο του, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-5 και κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής.

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Μπιλιάς με δυνατό σουτ στο 13ο λεπτό και ακολούθησε ένα εκρηκτικό διάστημα για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους.

Στο 37′ ο Παπακωνσταντής με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ και στο 39′ το σκορ έγινε 0-3 με την κεφαλιά του Τριχιά, ενώ στο 43′ ο Καρίκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 56′ ο Καρίκης πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα από κοντά και έκανε το 0-5, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφεραν οι Λαρδιακοί ήταν να μειώσουν την έκταση του σκορ.

Με δύο γρήγορα γκολ στο 62′ και το 65′ ο Ταγκάεφ μείωσε σε 2-5 και διαμόρφωσε το τελικό 3-5 στο 77ο λεπτό με διπλή προσπάθεια, αφού πρώτα νικήθηκε από τον Σκυλλά στο πέναλτι.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Γιακουμάκης, Ορφανός

Συνθέσεις:

Ηρακλής Λ.: Καντιμοίρης, Καμμάς, Καπιώτης, Μπραχούσι (79΄ Δημπαλής), Πάχου (46΄ Καλανδράνης), Κοντός, Νικηταράς, Διακογεωργίου, Φάκκας (61΄ Διακολουκάς), Ταγκάεφ.

Ηρακλής Μ.: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Μπιγκό, Καρίκης Γ. (82΄ Βασιλώττος Ε.), Σκόρπος (67΄ Πατρίδενας), Μπιλιάς, Ανδρεόπουλος, Σαχίνης (54΄ Γιαννακόπουλος) Τσούφιος, Βασιλώττος Χ., Τριχιάς