Μοιρασιά στην Ψίνθο με… φωνές του Άρη

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Δόξα και Άρης στο γήπεδο Ψίνθου, με τους Αρχαγγελίτες να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι, όταν στο 11′ ο  Μιχάλης Λυριστής με απ ευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Απ’ την μεριά του ο Άρης, κατάφερε στο 33′ να ανοίξει το σκορ με ένα εξαιρετικό τέρμα. Ο Κοτσίκος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μάλλιο που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά στη κίνηση και έγραψε το 0-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η εικόνα ήταν ίδια ωστόσο το δυναμικό ξεκίνημα της Δόξας δεν είχε συνέχεια.

Αντ’ αυτού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μάλλιος ανατράπηκε από τον Στελλά στο 54′ μέσα στην περιοχή, μετά το “ριμπάουντ” που πήρε ο ίδιος στο σουτ που επιχείρησε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας ήταν η δεύτερη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, ενώ ο Μάλλιος έκανε το 0-2 από τα έντεκα βήματα.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι βυσσινί δεν τα παράτησαν και στο 66′ ο Μιχάλης Λυριστής μείωσε σε 1-2 και ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Μπατέστα που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του πέναλτι του Μιχάλη Λυριστή από τον Βαρέλη. Στην φάση του πέναλτι οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν πως το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής.

Ο Άρης πάντως θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στο 87ο λεπτό όταν ο Σκυλλαράκης με τρομερό χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης του Άρη είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την εκτέλεση του φάουλ αρχικά, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε αδικαιολόγητα επανάληψη και ακύρωσε το τέρμα παρότι είχε σφυρίξει για να συνεχιστεί το ματς.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Παπαγιαννίδης, Λάζος

Συνθέσεις:

Δόξα Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Δαλκίδης (86΄ Ορφανός Χ.), Παναγιωτόπουλος, Σαββούλης, Κωστομοίρης Β. (57΄ Κουνελλές), Μπατέστας, Τσοπάνογλου, Χατζηνικόλας, Λυριστής Μ., Λυριστής Θ.

Άρης: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Κοτσίκος (72΄ Σταμούλης, 81′ λ.τρ. Μαρκόπουλος) , Θοδωρή, Παρδαλός,  Γκίκας (52΄ λ.τρ. Σκυλλαράκης), Γιαννιού, Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Κοντόγιαννος, Μάλλιος