Ο Γκινής “βύθισε” το… αστέρι των Μασσάρων

Με τον Φανούρη Γκινή σε μεγάλα κέφια, ο Κλεάνθης επικράτησε με 0-2 του τοπικού Αστέρα στο γήπεδο Μασσάρων και έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Καλύτερα μπήκε ο Κλεάνθης που απείλησε με την κεφαλιά του Καλημέρη στο 5ο λεπτό όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Αστέρας ισορρόπησε σταδιακά και είχε το καλό σουτ του Βασιλειάδη στο 17′.

Στην επανάληψη και γνωρίζοντας πως πρέπει να… ρισκάρει, ο Αστέρας βγήκε μπροστά και η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή χτύπησε στην κόντρα.

Ο Γκινής στο 72′ με τρομερό βολέ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 74′ με ωραία παράλληλη σέντρα τροφοδότησε τον Πλύγκο που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΔΙαιτησία: Ατσικνούδας, Μαυρουδής, Σαρρής

Συνθέσεις:

Αστέρας Μ.: Καραγιάννης (57′ λ. τρ. Μαρίνοφ), Κώστας, Στογιανόφσκι (77′ Λούππος), Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Χατζημανώλης Μ., Καλοπήτας, Βασιλειάδης (65′ λ. τρ. Δημητριάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεφ

Κλεάνθης: Καστανάκης, Μαριάς, Κρομμύδας, Πελέκης (84′ Παπάς), Γιαννίκος, Φουσάτζια (60′ Γιατσιάτσος), Ποζατζίδης, Καψαλάκης, Καλημέρης (67′ Παττάκας), Πλύγκος, Γκινής