Παναγιώτης Διακοφώτης: Η λέξη “δικαίωση” είναι λίγη για να περιγράψει το σύνολο των συναισθημάτων μου!

Η λέξη “δικαίωση” είναι λίγη για να περιγράψει το σύνολο των συναισθημάτων μου! Η ολοκλήρωση του νέου ενωσιακού γηπέδου στο Τσαϊρι με κάνει να παραβλέπω και να ξεχνώ όλα τα εμπόδια που ηθελημένα ή εσκεμμένα προέβαλαν κάποιοι. Ξεχνάς τις ατέλειωτες ώρες που θυσιάστηκαν για να πείσεις κάποιους για τα αυτονόητα, δηλαδή, την δημιουργία ενός προτύπου γηπέδου για τα παιδιά μας, με εγκαταστάσεις οι οποίες θα αναπτύξουν περαιτέρω το ποδόσφαιρο στα Δωδεκάνησα.
Ευχαριστω τον Θεό που στους χαλαιπους καιρούς τους οποίους διανύουμε βρέθηκαν αρωγοί για την επίτευξη του στόχου μας.
Την παρούσα στιγμή δε θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά γιατί ενδεχομένως θα ξεχάσω κάποιους και δεν το θέλω.
Σιγουρα όμως θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, το υπάρχων προσωπικό και αυτο που διετέλεσε τα τελευταία χρόνια στηνΈνωσης μας, πίστεψαν, στήριξαν και κόπιασαν για την επίτευξη του δύσκολου αυτού εγχειρήματος.
Εμείς από την πρώτη στιγμή λειτουργούμε μεθοδικά και θέτουμε στόχους. Προτεραιότητα μας στο εξής η αλλαγή τάπητα στο Ενωσιακό του Κορακόνερο, με έναν τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος θα φέρει και την πιστοποίηση της FIFA PRO και με τη χρηματοδότηση και εδώ της Περιφερειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο παλιός θα τοποθετηθεί στο χωμάτινο (πίσω από το Ενωσιακό) έτσι ώστε να έχουμε ένα ακόμη γήπεδο στη διάθεση μας.
Τέλος, ο κύκλος της διοίκηση μας θα κλείσει με τη δημιουργία μιας αίθουσας πολλαπλώς χρήσεων για της ανάγκες της ένωσης, όπως και όλων των σωματείων μελών μας.
ΥΓ. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά όλα τα έργα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο στο νόμο Δωδεκανήσου