Τετράσφαιρος Αντίμαχος

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Αντίμαχος που επικράτησε με 4-2 της Α.Ε.Ρ. Αφάντου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Χατζησουλεϊμαν, Πης και Συνεσίου (2) οι σκόρερ των γηπεδούχων ενώ για την ΑΕΡΑ που το πάλεψε το παιχνίδι σκόραρες δις ο μόνιμος σκόρερ της Βάντερ Μασάδο.ε

Ο Αντίμαχος είχε 35λεπτο για σεμινάριο στο ματς αφού μπήκε απ’ την αρχή δυναμικά αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μόλις στο 12ο λεπτό οι “κόκκινοι” πήραν το προβάδισμα με γκολ του Ιμπραήμ Χατζησουλεϊμάν ενώ στο 21’ ο Δημήτρης Πης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη εστία, παίζοντας κυρίως απ’ τις πλευρές και στο 35’ ο Γαβριήλ Συνεσίου έκανε το 3-0 και όλα έδειχναν ότι ο  Αντίμαχος θα περνούσε ένα πολύ εύκολο μεσημέρι. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν η μείωση του σκορ απ’ τον Μασάδο σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά ήταν φλύαροι στα τελειώματα τους και με γκολ του Μασάδο στο 70’ οι Αφαντενοί μείωσαν σε 3-2 και ξαναμπήκαν στο ματς.

Παρόλο αυτά ο Αντίμαχος διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα του και κατάφερε με γκολ του Γαβριήλ Συνεσίου στις καθυστερήσεις να κλειδώσει τη νίκη με 4-2.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Δημαράκης και Καραμούτας.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ζιωγας , Καράλιαμης (55′ Ανδρογιώργης), Σωτίρι, Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμάν, Μπεκιρλάρι (68′ Καλλούδης), Συνεσιου , Πης, Μποϊλής  (80′ Κόμπος)

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μίγκλης, Δανάς, Ροκάι, Μαλλιάκας, Τρουμπούνας, Μπαράι, Στεφανής, Φιλιππάκος  (25′ λ.τ Τσαλίκης), Λαουδίκος, Μασάδο

giafkasports.gr