Φινάλε με ήττα για Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.αλλά παρέμεινε στη Β’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Η ροδίτικη ομάδα ηττήθηκε με 2-1 στους Αγίους Αποστόλους από τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., αλλά παρέμεινε στη Β’ Εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου!

Με εντός έδρας ήττα, με σκορ με 2-1 από τον Α.Ο. Χανίων, ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., ο οποίος παρέμεινε στη Β’ Εθνική, που ήταν και ο βασικός στόχος.

Η ροδίτικη ομάδα προηγήθηκε στο 15′ με ωραίο πλασέ από τη Μαριέττα Φιλιππάκου, αλλά ισοφαρίστηκε στο 29′ από τη Μαλωλιτση 1-1. Στο 37′ λεπτό, οι γηπεδούχες κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο η Καλλιγιάννη έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Χαραλαμπάκη. Στο 40′  ο Α.Ο. Χανίων κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι και ευστόχησε με τη Καραντωνάκη διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. έχασε καλές ευκαιρίες  στο α’ και β ‘ ημίχρονο, οι Κρητικές αν και κέρδισαν υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική.
Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.: Δεστούνη, Ιακωβίδου (89’Λυμπεροπούλου), Κρητικού, Γιαννίκου, Διακίδη (46’ Κτενά), Καλλιγιάννη, Βασιλειάδου, Εμπετζάι, Ταμπακιακού (68’ Κοτσάνη), Φιλιππάκου, Γρηγοριάδη.
Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ: Χαραλαμπάκη, Χατζάκη, Μαρκουλάκη, Πισσαδάκη, Αθανασίου, Γεωργιακάκη, Κονταράκη, Τζουτζουράνη, Κουριδάκη, Καραντωνάκη, Μαλωλίτση