Συνάντηση στην Κω για το final four

Στην Κω πρόκειται να ταξιδέψουν αύριο ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Τάκης Καλούδης, προκειμένου να έχουν μία σειρά από συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς στο νησί του Ιπποκράτη για το φάιναλ-φορ που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο. Συγκεκριμένα, αμφότεροι θα συναντηθούν με τον έπαρχο Κω- Νισύρου κ. Γιώργο Χαλκιδιό, με τον δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση και με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας. Επίσης θα γίνει συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης ξενοδόχων της Κω και τους περιφερειακούς συμβούλους, προκειμένου τον Ιούνιο το φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ
Με πρωτοβουλία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, το «Βενετόκλειο» απέκτησε καλύτερη μικροφωνική εγκατάσταση και έχει βελτιωθεί σημαντικά ο ήχος στο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Αυτό το διαπίστωσαν και όσοι βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο.
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ- ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 71-16
Προσφέροντας σκορ και θέαμα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος συνέτριψε με 71-16 τους Αετούς Κρήτης και σημείωσε με εμφατικό τρόπο τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο (όμιλος νότου). Στο επόμενο παιχνίδι, η ομάδα μας θα παίξει στο Μετς με αντίπαλο τον Άτλαντα Αθηνών στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 22-0, 44-4(ημ.), 64-12, 71-16
Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Λουκάς, Χαρτερός 4, Μιχαήλου, Χαμαντί 25, Μαρτσάκης 15, Χατζηκαντής 10, Παππάς 17, Παπαναστασίου
ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ (Κλαράκης): Κλαράκης 6, Κοκολάκης, Βάλβης, Κωνσταντάκης, Ρεκούμης, Μπουχαλάκης, Λαγουδακης 4, Σκορδίλης 6.