Καταιγισμός γκολ στην Μαλώνα με νικήτρια την Τήλο

Χορταστικό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Μαλώνας. Η Τήλος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αγίου Γεωργίου με το εντυπωσιακό 4-6 σ’ ένα ματς αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Μόλις στο 2′ ο Σακελλάρης έκανε το 0-1, ωστόσο η ισοφάριση ήταν άμεση για τον Άγιο που έκανε το 1-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κολιού στο 8ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα (9′) ο Νικολής έγραψε το 1-2 με ωραίο σουτ σ’ ένα εκρητικό πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 34′ από την κάθετη μπαλιά του Νικολή ο Σακελλάρης έκανε το 1-3 με πλασέ, αλλά και πάλι 0 Κολιού σκόραρε για τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-3 με κεφαλιά στο 37ο λεπτό. Στο “καπάκι” (38′) ο Νικολής σε κενή εστία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4 και το 2-5 του πρώτου μέρους σημείωσε ο Σακελλάρης με πλασέ στο 42ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι που έδιναν το τελευταίο τους ματς για φέτος (έχουν ρεπό την τελευταία αγωνιστική) μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη και κατάφεραν στο 65′ με την κεφαλιά του Κούτρη να μειώσουν σε 3-5.

Με χατ- τρικ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, ο Κολιού στο 68′ μείωσε σε… απόστασης απνοής, αλλά οι Τηλιακοί “κλείωδαν” τη νίκη στο 92′ με το διαγωνιο σουτ του Σακελλάρη που διαμόρφωσε το 4-6 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Διακοφιλιππής, Τσέτσος, Κουμπλά

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Λοντάκος, Σκορδάς, Γιωργάς (46′ Λικάι), Κούτρης, Χρυσαφίνης, Πονιάς, Κολιού, Κοντόγιαννος (46′ Λούπος), Κωστόφ, Χατζημανώλης, Δημητριάδης (85′ Σαρούκος)

Τήλος: Χατζηνικόλας, Ρούκο, Ντανιέλ (77′ Οικονόμου), Ζιγκούρος (60′ Μόσχος), Χρυστοφής, Νικολής, Σακελάρρης, Βογιατζής (53′ Φυλακούρης), Ακόλη, Καρασσάβας