Κονσέρτο για πολυβόλα στο Δημοτικό Στάδιο

Φοβερός και τρομερός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Διαγόρας. Ο γηραιός επικράτησε με 9-0 της Δόξας Ψίνθου στο Δημοτικό Στάδιο, με την μεσοεπιθετική γραμμή των κυανέρυθρων να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γεωργαλλής με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στην συνέχεια την… σκυτάλη πήρε ο Μαθιός που σημείωσε στο 12′ το 2-0 με πλασέ και στο 16′ το 3-0 με τον ίδιο τρόπο.

Άτυχος στάθηκε ο Γεωργαλλής στο 21′ όταν το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, όπως και ο Αντώνης Αθανασίου που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29′ τρομερός συνδυασμός Μαθιού- Χατζηκοσμά με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Γεωργαλλής που σημείωσε δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 4-0.

Την δείκτη του σκορ στο 5-0 ανέβασε ο Μαθιός που πέτυχε χατ- τρικ στο 31ο λεπτό, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ έγινε 7-0 με τα τέρματα του Αντώνη Αθανασίου στο 38′ με πλασέ και του Πεταυράκη στο 44ο λεπτό με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη οι νεαροί παίκτες του Διαγόρα έδειξαν τις ικανότητες τους. Στο 58′ ο Σακελλάρης πάσαρε στον Καματερό που με σουτ έκανε το 8-0 και στο 83′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακελλάρη που κέρδισε ο ίδιος, ο Διαγόρας διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 56′ η Δόξα αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς τραυματίστηκε ο Τσοπάνογλου και οι βυσσινί δεν είχαν άλλον ποδοσφαιριστή στον πάγκο για να πραγματοποιήσουν αλλαγή, ενώ με δέκα αγωνίστηκε από το 60′ και ο Διαγόρας λόγω τραυματισμού του Παντελή Αθανασίου και ενώ είχε ολοκληρώσει η ομάδα του και τις τρεις αλλαγές.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μπέκας, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Χειμωνέτος (32’ Κορλός), Αθανασίου Α., Πομπός, Χατζηκοσμάς, Αθανασίου Π., Μαθιός (35’ Σακελλάρης), Γεωργαλλής (40’ Καματερός), Τσαγκάρης, Φλεβάρης, Πεταυράκης

Δόξα: Κοντογιωργάκης (46’ Ηλίας), Ορφανός Χ., Σαββούλης, Παναγιωτόπουλος, Πετράς, Χατζηνικόλας, Κουνελλές, Τσοπάνογλου, Λυριστής Θ. (46’ Μαχραμάς), Λυριστής Μ., Κωστομοίρης