Νέα… ροπαλιά παραμονής από τους Μαριτσενούς

Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε στην έδρα του ο Ηρακλής Μαριτσών κόντρα στον Διαγόρα Βατίου και έκανε ένα ακόμη βήμα παραμονής στην Α’ κατηγορία.

Στο ξεκίνημα ο Διαγόρας κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά ήταν ακίνδυνος την ίδια στιγμή που οι πράσινοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 29′ ήρθε το φοβερό και τρομερό γκολ από τον Καρίκη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με ένα σουτ- βολίδα μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το παιχνίδι αλλά είτε ήταν άτυχοι, είτε σταμάτησαν πάνω στον Τύρελη.

Στο 63′ η σέντρα- σουτ του Παπακωνσταντή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 76′ ο Καρίκης έχασε μοναδική ευκαιρία από κοντά για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Πάντως και οι Βατενοί είχαν τις δικές τους στιγμές. Νωρίτερα (73′) ο επόπτης Ράδος σταμάτησε για οφ- σάιντ τον Χατζησάββα που ήταν σε θέση τετ α τετ φέρνοντας έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ενώ στο 77′ ο Σκυλλάς απέκρουσε με υπερένταση την προσπάθεια του Χατζησάββα.

Στο 82′ ο Έλληνας δεν πλάσαρε σωστά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88′ ο Κούρος είδε τον Τύρελη να του αποκρούει το σουτ και στο 92′ ο γκολκίπερ είπε “όχι” στο σουτ του Μπιλιά και έτσι γράφτηκε ο επίλογος του ματς και ο Ηρακλής πήρε την πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μαυρουδής, Ράδος

Συνθέσεις:

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιός, Σαχίνης, Παπακωνσταντής,. Μπιλιάς, Μπιγκό, Σκόρπος, Καρίκης Γ.Δ. (85’ Βασιλώττος Ε.), Βασιλώττος Χ. (59’ Κούρος), Τριχιάς (91’ Πετρίδενας)

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Μοσχής, Αδάμος (79’ Θεοδώρου), Έλληνας, Κούτσι (66’ Πρέτσι), Κατσαρής, Ζερβός, Λαζίδης (46’ Τριανταφυλλίδης), Χατζησάββας, Αγγελάκης, Παπουρδάνος