Πήρε το γειτονικό ντέρμπι με ανατροπή ο Κλεάνθης

Κάνοντας την ανατροπή στην επανάληψη, ο Κλεάνθης επικράτησε με 3-1 του Φοίβου στο γειτονικό ντέρμπι που διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου.

Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο 13ο λεπτό όταν ο Παλάζης βρέθηκε απέναντι από τον Καστανάκη και πλάσαρε εύστοχα μετά την μπαλιά από τον Θεοδοσίου.

Οι Παραδεισιώτες ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην ισοφάριση με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γκινή στο 28ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την κακή συνεννόηση μεταξύ άμυνας και Τόππου.

Με το… καλημέρα της επανάληψης (50′) μετά από κόρνερ του Γκινή, η μπάλα… κόλλησε στην περιοχή του Φοίβου και ο Μαριάς από κοντά έκανε το 2-1 για τον Κλεάνθη που… γύρισε το παιχνίδι.

Ακολούθησε ένα πιεστικό διάστημα των Κρεμαστενών που ανάγκασαν τον Καστανάκη να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην επανάληψη και στο τέλος (85′) ο Μαριάς με κεφαλιά έγραψε το 3-1 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μοσχάτος, Λάζος

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Μαριάς, Καρίκης, Φουσατζιά (82΄λ. τρ. Θάνος), Ποζατζίδης, Πελέκης (57΄λ. τρ. Γιαννίκος), Καλημέρης (85΄Κρομμύδας), Γκινής, Μπαούρης, Καψαλάκης

Φοίβος: Τόππος, Καραγεωργίου, Φελεγκάκης, Μήτρου (57΄Τσουβαλάς), Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Μόσχος, Παλάζης, Ορφανίδης Ν. Πανταζόπουλος (60΄Τρέχας)