Πρόσφερε γκολ και θέαμα ο Αστέρας Παστίδας

Με το ευρύ 7-0 επιβλήθηκε ο τοπικός Αστέρας του Ηρακλή Λάρδου στο γήπεδο Παστίδας, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φίλους της ομάδας.

Το παιχνίδι δεν… αντέχει ιδιαίτερη κριτική αφού οι γηπεδούχοι έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό κόντρα στους Λαρδιακούς που εδώ και καιρό κάνουν τα… σχέδια τους για τη νέα σεζόν στην δεύτερη τοπική κατηγορία.

Στο 4′ ο Παγκράτης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα (5′) η προσπάθεια του Λολάκη είχε την ίδια κατάληξη.

Η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή για τον Αστέρα, καθώς στο 31′ ο Πολυχρόνης με πλασέ έκανε το 1-0 με πλασέ και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πάτησε το… γκάζι. Στο 48′ ο Στεργιόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ, στο 57′ ο Παγκράτης με προβολή και στο 65′ ο Πολυχρόνης με πλασέ από κοντά για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ πολύ γρήγορα στο 4-0, ενώ ο Πολυχρόνης είχε και δοκάρι στο 60 λεπτό.

Στο 67′ και πάλι ο Στεργιόπουλος με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 5-0 και στο 73′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ- τρικ με κοντινή προβολή για το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Εμενές στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Στεφανάκης, Τσιβίτης

Συνθέσεις:

Αστέρας: Παπαμιχαήλ Ρ., Καρύδης, Κυπριώτης, Αποστολάτος, Παγκράτης (65΄Λεωνίδου), Παπαμιχαήλ Μ., Εμενές, Πολυχρόνης, Μπάρδης (56΄Καλαγρής), Στεργιόπουλος, Λολάκης (60΄Κυρίτσης)

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Διακογεωργίου, Καμμάς (46΄Μουστάκας), Καπιότης, Τανγκάεφ, Φάκκας, Πάχου, Ευαγγελίδης (57΄Ρούφας), Πραχούσι, Διακολουκάς (60΄Δίμπαλης) , Καλανδράνης.