Στην Α’ κατηγορία ο Νικαγόρας

Τον τίτλο στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων και το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα ο Νικαγόρας που κατάφερε με εμφάνιση πρωταθλητή να περάσει απ’ την Πάτμο με 1-3. Αλεξανδρής και Μάκης Ζερβός (2) οι σκόρερ για τους Κεφαλιανούς. Για τον Ξάνθο σκόραρε ο Κάβουρας ενώ στις καθυστερήσεις αστόχησε σε πέναλτι ο Τσάπαλης.

Σε ένα παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκάλεπτο ο Νικαγόρας ευτύχησε να πάρει προβάδισμα με τον Λεωνίδα Αλεξανδρή και να διώξει γρήγορα έτσι το άγχος του αποτελέσματος απ’ τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.

Το παιχνίδι είχε πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα με τον Ξάνθο να προσπαθεί να αντιδράσει αλλά το Νικαγόρα να καταφέρνει να φτάσει και πάλι στο γκολ με τον Μάκη Ζερβό στο 32ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με το αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος να είναι 0-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάκης Ζερβός και πάλι με αλλεπάλληλες προσποιήσεις και διαγώνιο σουτ έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία της ομάδας του και ουσιαστικά “καθάρισε” την μπουγάδα για το Νικαγόρα.

Ο Ξάνθος βρήκε απάντηση στην συνέχεια αφού μείωσε στο σκορ με τον Μιχάλη Κάβουρα ενώ πίεσε για να ξαναμπεί στο ματς με το Νικαγορα να παίζει με δέκα λόγω αποβολής του Διακογιαννη και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τσάπαλης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Χωρίς πρόβλημα οι Ωραιόπουλος, Πατσιαούρας και Κορώνης.

Συνθέσεις:

Ξάνθος Πάτμου: Κλεούδης, Γρύλλης Χ., Πανούσης Χ. (64’ Κασιδιάρης), Κορωναίος, Μπουτσάι, Ταμπούτσκιν, Χατζησταμούλος, Γαμπιεράκης, Τσάπαλης, Κάβουρας, Πανούσης Π. (60’ Γρύλλης)

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Σκευοφύλαξ, Κορκής, Κοκκαλάκης, Διακογιάννης, Αλεξανδρής (64’ Κρεμύδας), Στρατής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ν., Μπίλλης Γ., Φούσκας

giafkasports.gr