Την… πλήρωσε ο Ατσαλένιος

Μετά την ήττα από την Ρόδο στο ντέρμπι του νησιού μας, ο Ιάλυσος ξέσπασε πάνω στον Ατσαλένιο στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Οι “τοξοβόλοι” επικράτησαν άνετα με 3-0 στο Οικονομίδειο Στάδιο υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού, Αλέξανδρου Αλεξιάδη που βρέθηκε στις εξέδρες.

Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε με ευκαιρία για τους Κρητικούς που στο 2′ έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπουτσάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η πρώτη καλή στιγμή των ερυθροκίτρινων… έφερε και το γκολ. Στο 14ο λεπτό ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Φυλακούρης που έκανε ανενόχλητος το άλμα, έκανε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ιάλυσος είχε την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησε την μεγάλη φάση, ωστόσο δεν απειλήθηκε κιόλας σε κανένα σημείο από τους πράσινους.

Δυνατά μπήκε ο Ιάλυσος στην επανάληψη και στο 48′ έφτασε στο 2-0. Μετά από κεφαλιά- πάσα από τον Χατζηφούντα, ο Δελαπόρτας μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης των Τριαντενών έβαλε ο Δελαπόρτας που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88ο λεπτό έγραψε το 3-0, έπειτα από παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής για ανατροπή του Χατζηπέτρου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτησία: Μπακογιάννης, Λιαμπότης, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Χειμωνέττος, Αμείμαστος, Σταυλάς (71’ Χατζηπέτρος), Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Ρίκκα, Ρεκλείτης, Σπάρταλης (76’ Κρεκούκιας) Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Χατζηφούντας (83’ Μπαρμπαγιάννης)

Ατσαλένιος: Γιαγκιόζης,Πρωτογεράκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης (87’ Λυδάκης), Σταθόγλου, Σακλαμάκης (61’ Ντραγκότι), Πετράς, Αμντουραχμάνι, Μποτσάκης, Γιαννόπουλος (83’ Ξυλούρης)