Η… ατυχία “έβγαλε” νοκ άουτ τον Διαγόρα

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το… ταξίδι του Διαγόρα στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, καθώς ηττήθηκε με 3-4 στην παράταση από τα Σούρμενα. Στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας ισοφαρίστηκε ο γηραιός που δέχθηκε το γκολ της ήττας δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης. Αυστηρός στις αποφάσεις του ο διαιτητής που… άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους.

Στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και ο Κεφάλας βρέθηκε σε ετοιμότητα διατηρώντας το μηδέν στο 9′ με φοβερή επέμβαση στο σουτ του Καζάντζη.

Σταδιακά ανέβηκε ο γηραιός που απείλησε στο 18′ με το σουτ του Αντώνη Αθανασίου και στο 30′ με το πλασέ του Μαθιού όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 36′ ο Κεφάλας σταμάτησε τον Θυμιανό που σούταρε από πλεονεκτική θέση και στο 43′ ο Αντώνης Γεωργαλλής από κοντά έγραψε το 1-0 του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (54′) τα Σούρμενα έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Πρέκας έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ.

Άμεσα απάντησε η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου, αφού στο 58′ καταλογίστηκε πέναλτι για χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή και ο Αντώνης Αθανασίου σημείωσε το 2-1.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου οι κυανέρυθροι σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 73′ ο Αντώνης Αθανασίου και στο 87′ ο Γεωργαλλής δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις ευκαιρίες τους.

Αυτό το… πλήρωσε ο Διαγόρας, αν και ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα νωρίτερα.

Συγκεκριμένα στο 94′ ο Μανωλιδάκης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς της παράτασης.

 

 

 

 

Με το… καλημέρα της παράτασης ο Δημογιάννης με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-3 στο 102ο λεπτό.

Στο 110′ ο Γεωργαλλής πάσαρε στον Τσαγκάρη που με ωραίο πλασέ έκανε το 3-3.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση, αλλά στο 117′ ο Διαγόρας στάθηκε άτυχος αφού ο Χατζηπαναγιώτης έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-4 αφού κόντραρε η μπάλα στον Πομπού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χατζηκοσμάς που βρίσκονταν στον πάγκο, αποβλήθηκε από τον διαιτητή στην παράταση.

 

Διαιτησία: Ζαχαρόπουλος, Καλλής, Γουρνιάς (Ανατολική Αττική)

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Κεφάλας, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ., Πομπού, Χατζηκοσμάς (62΄Τσαγκάρης), Αθανασίου Π., Μαρίνου (90΄Κορλός), Μαθιός (84΄Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Πεταυράκης

Σούρμενα: Λύρος, Μέτλλικ (95΄Ζιώγας), Τσακύρης, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός (75΄Χατζηπαναγιώτης), Παπαδάκης (46΄Θεοδώρου), Μανωλιάδης, Καζάντζης, Δημογιάννης, Πρέκας