Πασχαλινός… περίπατος για Κολοσσό

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της φετινής Basket League, κόντρα στα Τρίκαλα ο Κολοσσός Ρόδου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Σαλούστρος.

Την ήττα του Ρεθύμνου στην Λευκάδα, από την αδιάφορη Δόξα, ζητούσε ο Κολοσσός ώστε να έχει ανταπόκριση η επικράτηση του κόντρα στα Τρίκαλα. Τελικά το σενάριο ολοκληρώθηκε κατά το ήμισυ, αφού το δώρο από τη Λευκάδα δεν ήρθε και έτσι η ομάδα της Ρόδου παρά τη νίκη της, θα εκκινήσει τα play-off από την 7η θέση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το ματς για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Basket League, αποτέλεσε έναν απογευματινό… περίπατο για το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στην αρχή της αναμέτρησης, με τον Κολοσσό να αποκτά ένα ισχνό προβάδισμα (20-19) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η εμφάνιση των Ροδιτών, ωστόσο, στη δεύτερη περίοδο έκρινε ουσιαστικά και τον τελικό νικητή του παιχνιδιού, αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι και με επί μέρους σκορ 25-7 έστειλαν τη διαφορά στην ανάπαυλα στο +19 (45-26).

Παρόμοια ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά βρισκόταν σταθερά πάνω από τους 20 πόντους και η τρίτη περίοδος βρήκε τον Κολοσσό να προηγείται με 60-38.

Η τελευταία περίοδος, είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και το μόνο που απέμενε να γίνει γνωστό, ήταν να μάθουμε το ύψος της διαφοράς στο τελικό σκορ. Τελικά η… μπίλια έκατσε στο 20 με τον Μπάρλοου να διαμορφώνει με καλάθι και φάουλ λίγο πριν την λήξη το τελικό 73-53.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χρήστος Σαλούστρος και Τζουβόντε Ρέντικ με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων ακόμη μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του, ο Κέλσι Μπάρλοου ο οποίος σημείωσε 13 πόντους

Πλέον, βάσει του νέου συστήματος διεξαγωγής των play-offs, ο Κολοσσός θα τεθεί αντιμέτωπος με το Ρέθυμνο, έχοντας μειονέκτημα έδρας με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Δεκάλεπτα: 20-19, 25-7, 15-12, 13-15

inner

inner

Διαιτητές: Παναγιώτου, Μαγκλογιάννης, Παπαθανασίου

sport-fm.gr