Μετακομίζει στο Ούντινε ο Τζουανάκης

Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής της,ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (Α.Σ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ),ο οποίος κλήθηκε από την UDINESE CALCIO SpA (Serie A), υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ,με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,αποτέλεσμα εξειδικευμένης προπόνησης με τον MILOSAVLJEVIC GORAN επί Εννέα Μήνες και συντονισμένης συνεργασίας πολλών ανθρώπων (ΠΛΟΥΜΠΗΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ,SASA JONOVIC,ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ,ΓΟΝΕΙΣ του αθλητή).
Στη συνέχεια,ο αθλητής(ημ.γεν.29-10-2001),συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια αξιολόγησης με την UDINESE U19,στα οποία αντεπεξήλθε ΠΛΗΡΩΣ,αφήνοντας ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
Μας γνωστοποιήθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ το ενδιαφέρον της UDINESE CALCIO SpA,και μας ζητήθηκε,ο αθλητής να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της,τους προσεχείς μήνες.
Σε δηλώσεις του ο αθλητής ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ τόνισε: ”Είμαι ενθουσιασμένος από την όλη διαδικασία και τις εμπειρίες που αποκόμισα.Παράλληλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε συνθήκες και διαδικασίες υψηλού επιπέδου – όπως ενημέρωσαν τους εκπροσώπους μου αλλά και εμένα προσωπικά – οι υπεύθυνοι της UDINESE.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μου,κ.κ.MILOSAVLJEVIC GORAN και ΠΛΟΥΜΠΗ ΜΑΡΙΟ.Ευχαριστώ επίσης τον κ. ΠΑΣΠΑΛΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος P.M.A.,τον προπονητή μου κ. JONOVIC SASA, την ομάδα μου,Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ και τον Πρόεδρο της, κ.ΨΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ καθώς και τους γονείς μου,για τη βοήθεια και στήριξη τους».
PLOUMPIS MARIOS – Football Talent & Management Agency.